НБА

1. LOL, DOBAR SI SA OVIM LINKOM :D A Howard onda mora da ide na iskustvo, kao Timi Dankan, koje očigledno još nije stekao... A VC i dalje pokazuje pomalo nečega iz prošlosti... Jeste blijeda sjenka, ali ipak je ostalo nešto :)
    Momci, pozdravljam vas za večeras, odoh da spavam :D Laku noć!

2. au de ga iskopa pobro

3. Videcemo LeBrona u tridesetim kad fizikalije oslabe i kad finese dolaze do izrazaja,on nema ni post igru ni sut sa distance (kad oslabi "razbijacki" sistem) ,Pirs kad bude imao 70 i kad bude u invalidskim kolicima moci ce da zavuce :)

Šta jbt. LeBron popravlja šut iz igre 6 sezona zaredom, da ne pričam p lešnjoj tehnici koju kida u odnosu na prošle sezone. Tripl-dabl mašina bre, najkompletniji i najbolji igrač na svetu. Ima odlične asistenije oce seznne! Kralj Dćejs! Iako ga ne volim, realno je najbolji!

4. Nikad Lebron neće da stekne tu lakoću u igri koja je krasila Džordana, Pirsa, Brajanta itd. Pogledaš Pirsa i deluje usporeno, kao da ne bi mogao da pretrči rekreativca i samo odjednom lagano proda jednu, drugu foru op, op i eto ga koš. Iako nije najbolji meni je svakako najomiljeniji košarkaš posle Jordana.
    Nema Lebron to u sebi, sve što radi deluje da je na silu čak i kad nije. Od ovih mlađih igrača tu lakoću ima samo Durantula. Ne znam sad za ove dve najnovije ture klinaca nisam baš pratio.
    Uporedi Vestbruka i Duranta i sve ti je jasno, Vestbruk je ovan, konjina sve radi na snagu i silu, izuzetno glup dečko dok je Durantula sušta suprotnost sve što radi radi sa lakoćom, otmeno.
    Tako i meni deluje Lebron u odnosu na Kobija a da ne pominjem na šta mi liči u odnosu na Jordana.
    Neće snagu večno da ima sem ako nije smutio neku novu i jaču hemiju lolo

I samo ovaj Džanki može da bude toliko naopak da navija za Majami lololo

5. Харден боготац. Никад нећу да прежаим што је отишао из Оклахоме, много ми је готивна екипица била тад. Без њега све моје симпатије према том клубу су нестале. Јебем ли га, свака част Дуранту, таленат је и све то стоји. Али ме сама његова појава нервира. Мислим да нема смисла поредити њега и Леброна. Осим шута, у свему је бољи Џејмс.

6. A koliko je Durant mlađi. Za par sezona videćeš i koliko će biti kompletniji od današnjeg Lebrona. Upravo zbog toga što ništa ne radi na silu i snagu. I daleko od toga da Durant ima samo šut.
    Brada je gotiva igrač, meni među omiljenim ali gotivim i Duranta. Durant je već sada vrhunski igrač. Da sam se ja pitao poslao bi onog retarda Vestbruka u tri pizde materine i dao novi ugovor Bradi al oni su imali drugačije ideje.

7. Ниси ме разумео :) не кажем ја да Дурант не ваља, шта више одличан је кошаркаш. Али ми некако антипатичан и зато га не волим. Нема оно црначко у себи :)

8. Који, бре, Коби Брајант, људи? Шта вам је? Њега можете поредити са Ентонијем, ал' њих двојицу поредити са Леброном је смешно. Шта значи "елегантно"? Значи да они изгледају као да су неки богови кошарке, ал' далеко су од тога обојица. Леброн шта год да уради не изгледа елегантно из простог разлога, јер је човек висок и широк к'о крилни центар, а игра такорећи плејмејкера. То изгледа необично и не баш елегантно, али човек игра плејмејкера боље од већине правих плејмејкера. Већ сам прич'о овде да Леброн ту своју снагу може да одржава опуштено до 34. године, а после тога може још пар година да игра на врхунском нивоу користећи своје искуство и кошаркашку вештину, коју он итекако поседује. Па имаш ти играча у НБА колико хоћеш да су јаки к'о земља, али не поседују кошаркашку вештину и зато их нема никад међу кандидатима за МВП награду. Има и оних: Игудала, Ариза, Геј и шта знам... то су неке врсте Леброна за сиротињу. Да игра неку тројку-четворку к'о Мело и Дурент, забоде се у неки ћошак и чека лопту, то није његов стил, али би и тако мог'о да игра боље од ове двојице. Он је много бољи дефанзивни играч од свих које помињете, а уз то је бољи и у нападу од већине. То што су ови "елегантнији", не значи да су бољи играчи.

Мајкл Џордан је једини играч, који је био и елегантан и јак и врхунски дефанзивац и шутер... Све је им'о и он је дефинитивно бољи и комплетнији од Џејмса. Има можда још неки у прошлости, али после Џорданове ере нема бољег играча од Џејмса. Можете да га мрзите колико 'оћете, али то је тако. Ни ја га не волим, навијам за Кливленд и презирем то што је отишао и како је то објавио, али довољно је погледати по једну утакмицу Леброна и тог неког другог играча и видети који више користи својој екипи.

9. Au šta vi sve poredite ovdje... Prvo za Kartera, daj nađite mi jednog igrača koji je imao nevjerovatan odraz a da je uspio da igra odlično i poslije 30-e godine. Koljena se razjebu skroz, pogotovo ako ste taj odraz koristili maksimalno kao Karter npr. Pa Džordan je poslije 28-9 godine sve manje i manje izvodio akrobacije, poslije svake utakmice led na koljenja. Vejd je sa 25 godina počeo sa ledenim kupkama i ledom na koljenima, pogledajte njega prije 4 sezone i sad, kolika je razlika u skakanju i vratolomijama.
    Svi ti igrači su vidjeli da koljena idu u pm pa su morali da uspore...
    Durant je sada vjerovatno najbolji strijelac, ne forsira kao većina zvijezda, veoma teško ga je čuvati, da bi mu parirali visinom mora ga čuvati 4-ka (od svih 4-ki u nba, gotovo da ne postoji neka koja je tako brza da bi ga mogla čuvati + da je dobar odbrambeni), ako ga čuva 3-ka onda on ima prednost u visini, strašno je brz, jednostavan, nema na silu, ima odličan šut + selekciju šuta.
    Lebron jeste super, i dobar igrač ali počeće i on da usporava, fizički ne moš da igraš ko lud preko 30-e, tada se koristi iskustvo, šut, a njemu šut nije jača strana svih ovih godina, procente šuta je podizao samo zato što više ulazi pod koš, što koristi snagu da se zaleti i da koš iz dvokoraka ili na 2 metra od koša.
    Karmelo je bolje strijelac, ima bolji šut, ali i Karmelo ima problema kada ga čuva neka jaka trojka ili slabija četvorka, ali je problem Karmela što se ispucava, troši lopte ko lud, po meni je najgori timski igrač od svih superstarova danas.
    Vestbruka ne bih da opisujem, ono je sivonja i kopitar jedan obični, bez trunke inteligencije.
    Brajant je pokazao da je najbolji igrač poslije Džordanove ere, osvojio 5 prstenova, i kada se znalo da će osvojiti i kada se mislilo da će jedva do PO doći. I on povlači ručnu, kreće da igra sve više za tim, sve manje za sebe, stigle godine, ne moš igrati 35 minuta da si glavni na terenu.
    Ja polažen nade u Kajrija i Rouza, samo se nadam da će Rouz biti makar 80% onoga od prije povrede i takav je za klasu bolji od svih na njegovoj poziciji, pokazalo se koliko je Čikago jak sa njim i koliko je slab bez njega.
    Meni je nekako osnovna stvar po kojoj mjerim kvalitet nekog igrača tim kada igra sa njim i bez njega.
    I drago mi je što se vraća pomalo odbrana u čitavoj sezoni, Čikago, Denver, Indiana, Memfis, ekipe koje vole i odbranu da igraju a ne samo da stoje ko čunjevi...
    I tugujem od početka sezone što se Minessota ne može sastaviti da igra sa svim zdravim igračima, ne znam da li su sastavili 5 utakmica da igraju svi najbolji, glavu dajem da bi lagano ušli u play off da nisu imali nenormalni broj povreda.

10. 80% Rouza sigurno nije najbolji plej od svih lol. Durant mora da asistira bolje i više ako 'oće da stigne LeBrona. Inače LeBron je popravio i igru leđima, posebno fej d vej. Dokaz savršenstva. Sve je popravljao tokom godina: bacanja, igru leđima, šut, timsku igru... Ustanovili smo da je Kajri mašina, samo da bude zdrav.

Da sam se ja pitao poslao bi onog retarda Vestbruka u tri pizde materine i dao novi ugovor Bradi al oni su imali drugačije ideje.

Slažem se.

11. То што су ови "елегантнији", не значи да су бољи играчи.

Pa ko je rekao da su bolji igrači usta te jebem, što ne čitaš?

procente šuta je podizao samo zato što više ulazi pod koš

Da i ovo sam zaboravio da kažem, pa ima i Čendler bolji procenat šuta nego prošle sezone pa šta to znači, da je radio na šutu sa poludistance?

fej d vej

Fadeaway. Fejdavej.

12. Ja ne znam što bi Durent morao da asistira ako hoće da stigne Lebrona? Je l' on plej? To što Lebron nabija statistiku parametrima koji za njegovu poziciju nisu bitni samo da bi nabudžio CV ne znači ništa. Lebron može da bude sjajan timski igrač samo kad hoće, svhata on igru i asistira dosta. Gledao sam mečeve koje je igrao na pleju i igrao ih surovo dobro. Al on nema šut i neće ga nikad imati, fizikalije će da splasnu i šta onda? Onda će doduše moći da igra pleja i da budži asistencije do mile volje.
    Lebron je najbolji defanzivac od pomenutih, to je činjenica. I fizički je najdominantniji i to mu automatski olakšava da igra odbranu. Durant igra lošu, gotovo očajnu odbranu kad treba da čuva nekog jačeg al isto taj koji njega čuva može da radi šta mu je volja i neće da zaustavi Duranta. Ti si Sreto predstavio LEbrona kao da je ne znam koliko velik i da je čovek visok ko sam centar jebo ga ti. On je jeste viši od Brajanta koji je Džordanove visine al ne mora zbog toga da uvek deluje kao jebeni tenk kad krene na prodor, Durant je još viši od njega pa to radi sa lakoćom, brzo al ne na silu. Dok je još imao solidne fizikalije pre dve sezone Pol Pirs mu je objasnio kako se igra odbrana. Lako mu je sad da pretrčava Pirsa i te matorije.
    Ja mrzim Brajanta al činjenica je jebena da čovek ne sme ni sekundu da ostane sam inače daje koš. Kraj. Gledao sam protiv OKCa prošle god i čovek ladno onom Sefološi koji stoji uz njega i ne pomera trpa koševe ko iz pičke. Mnogo zna. On ne može više da kuca, da ide na ulaz kao nekad al i dalje trpa koš sa poludistance a Lebron krene na šut na ol staru i popije bananu od matorog čoveka koji je pritom niži 5 cm od njega a verovatno ima i pola metra slabiji odraz. Mene bi bilo sramota pa nek je i ol star u pitanju.
    http://www.youtube.com/watch?v=eOvGYRGC9D0
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=7KuQ0AhjSTA&NR=1

13. fej d vej

Hahahahah, fejdavej jebeno :D

14. Remac, upravo! Poceli su da rade dosta na njegovoj post igri jer je neminovno da ce u skorije vreme usporiti, dok sad koristi fizicku dominaciju nad drugim igracima (kao i Howard), brzinu i muskulaturu i ekspolozivnost. Pirs koji spor ko kurac u njegovih 36 godina igra dobro,ne vidim LeBrona da poentira na "cusku" u tim godinama i belezi iste brojke.
    Najkorisniji je igrac u ligi trenutno i Durant ne moze da mu pridje,ali neko poredjenje sa Jordanom je nerealno,Brajant za sada ima primat na osnovu broja titula i to je cinjenica.

:)
    http://www.youtube.com/watch?v=Pr9bLEo4yXE

15. Ja mislim da niko i nije osporio da je Lebron trenutno najbolji. Ali ukupno gledano on mora još mnogo mleka da pije da bi stigao Brajanta. Džordan je nedostižan za sve.

16. A šta ako Timi osvoji 5. titulu? Ko će onda biti najbolji poslije Džordana, a?!

17. I ček vidim ovde skoro 5 asistencija po meču ima Durentula i to je loše za čoveka koji igra trojku? De mi objasni Bandi leba ti...

18. Eto, čim se spomenu Sparsi, odma ignorisanje. Jednostavno ih ljudi nikad ne uzimaju za ozbiljno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.