НБА

  1. Zajebavam se malo, opusteno.

    Al dobar je bio Kawhi neko vrijeme..

  2. vembajamba mislim da ce imati problema u pocetku jer je visok a lak, a centri u nba nisu ko u francuskoj. mogu ga cuvaju i PF, pa cemo da ga gledamo jel precizno sutira sa poludistance i trojke.

    vremenom ce mu nabiti snagu, pa ce biti jao ming koji ima dobru tehniku i sut. znaci odlican.

  3. Klinac krhke gradje koji je igrao praktično poluprofesionalnu ligu, odlazi u NBA gde se igra 80+ utakmica regularno, leti avionom svaki drugi dan, treba da se bije sa daleko krupnijim ljudima od sebe, izbegne povrede, i prevazidje sav taj hajp oko njega i činjenicu da će svi igrati 100% odbranu, baš zbog tog hajpa i želje da dokažu da nije baš tako poseban. Možda grečim, ali čini mi se da će Šej Gildžes i Bankero napraviti daleko više od njega.

  4. Slazem se s Melkom

    Ovo je prvi put da vidim da se od ovih bandera prave neke perspektive mlade nade jbt pa i na basket terenu kad dodje neki od 70 kila i 210cm svi kažu “dobar za trešnje tresti” a kad dodje neki šmoklja svi se obraduju kazu “ajd ti samo pod reketom dole i laktaj se vidi te koliki si nece ti niko smjet prić”

    Šmoklje > Vanbanjame

  5. Mensečini da će od Vamba njambe pokušati nekakvu verziju Durenta da naprave, šutera sa poludistance. Što bi u njegovom slučaju bilo malo teže braniti jer je visok, tako da, ako bude gadjao precizno, može to da prodje. Može i trojke da šutira. Biće zanimljivo videti šta Greg može da izvuče iz svega toga. Ali 80+ utakmica sa onakvim telom, šanse nema. Nemoš budeš Pokuševski, Zajon itd i da igraš toliko utakmica na vrhunskom nivou.

  6. poludistanca je mrtva, nažalost

  7. Ali 80+ utakmica sa onakvim telom, šanse nema.

    daj bre brate, on je barely legal, dete.
    ima tu prostora da se radi jbt i bez hemije. a davace mu hemiju.

    ako ima talenta da bude zvezda, i volje da rinta, opravice ga.

  8. Džaba, nemoš Janisa da napraviš od svakog žgoljavog klinca, to ispadne jedan u milion tako.

  9. ne mozes djanisa, al ovom to i nije tip igre. dovoljno je da napravis da igra odbranu dovoljno dobro, da ima kondicije za svaku utakmicu, i da se ne povredjuje, i ako je talentovan jebace. kao jokic, za njega pricali da debo.

    na njegovu visinu, mogu 20kg da mu dodaju misica, da se ne primeti vizuelno.

    to kako neko izgleda je mnogo varljiva stvar za kosarkase.

  10. kao jokic, za njega pricali da debo.

    DA JE DEBEO*, prestani!!!!

  11. sto, jel si i ti debo pa te iznerviro post?

  12. Ne ide tako Celt, moja neka ok težina je tipa 82 kile, 85 mi je ok takodje, 87 već osetim, sa 90 sam već težak pretežak, iako se nisam umastio nego sam trenirao i raskrupnjao se. Ali svejedno, hodam i mislim - jebote težak sam, moram da skidamo ovo. 20 kila gore na takav organizam je šok nevidjen, treba nabudžiti i kolena i zglobove da trče sa tom težinom, a nisu navikli. Menja ti se hod, sve. Ne ide tako. Lebron i Grk su uspeli da se napucaju i da igraju u žestokom ritmu, ali to je retkost. Jokića ne možemo računamo jer on je smršao i ojačao, telo se bukv. preporodilo. Nemoš ovog pošalješ tek tako u teretanu i restoran (pričao Musaši kako su, nekad davno, od Bobana teli da naprave tireksa, pa su ga terali da jede kilo sira dnevno lol), izdanuće. Ne znam, ne očekujem neku blistavu karijeru, iskreno.

  13. Manute Bol vonabi

    Bukvalno, ali više mi se čini da će biti Bol Bol.

  14. Ali šta će Porzingis u Seltiksima, ne razumem.

  15. valjda da igra kosarku, jebem li ga

  16. Džordan Pul se maknuo iz raspalih Voriorsa i otišao u Vašington, izgl. će ovi da prave tim oko njega, što je super ideja pošto je momak pretalentovan i ima mnogo toga da pokaže. Zdruge strane ovi dobiše Krispola. Kakav potez. Ako Drejmon ostane tamo, imaće najstariji tim u ligi praktično, i dvojicu koji hoće loptu 80% vremena. Kakva je ideja tu, možda da od Stefa naprave čistog šutera i da ga rasterete, ne znam. Ali mislim da je ovo lagani kraj, sasvim zasluženo naravno, jer sama činjenica da nisu odmah trejdovali Grina posle onog udarca je užasna - ako je pravde, raspašće se za narednih 20 godina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.