НБА

  1. Келте, бејзбол зависи шта гледаш зарађује више, већи ТВ уговор има НБА (и то за 11 и по милијарди већи) и више зараде по мечу исто има НБА (за око 3 милиона долара), бејзбол је испред по укупним зарадама од утакмица јер их играју скоро дупло више (нешто више од 160), а и то је једва (нешто мање од милијарду по сезони)....

  2. pa to je to, balans izmedju kvantiteta i kvaliteta, zajebano da se menja tek tako, mnogo veliki ulog.

  3. ali ne mora da znaci da manji br napetijih utakmica = manje para, ne uopste. samo ako menjaju verovatno ce sve to na pomalo da se i ne primeti, godinama.

  4. Manji broj utakmica po definiciji mora da znači manje para, od ulaznica, od tv prava od svih tih sranja.
    Kakve vlasnici timova dilove imaju tamo među sobom to ne znamo jbg, verovatno imaju isklesan broj 82 u mermeru i to večno mora da ostane broj utakmica u regularnom delu sezone.
    Inače nešto sam ovlaš video, Klipersi moraju neku nenormalno veću daljinu da proputuju od prvog sledećeg tima, igraju više gostujućih tekmi na mnogo više udaljenih lokacija od svih ostalih timova. Jebo ti taj raspored gde ne možeš da ukomponuješ jednak broj domaćinstava i gostovanja za svaki tim.

  5. Па имају сви исти број домаћинстава и гостовања - 41:41, само зависи из које си конференције и дивизије па онда у складу са тим ти се одређује број утакмица са неком екипом (са неком играш 4 пута, са неком 3 пута са неком 2 пута), и у НФЛ-у је исто тако, можда и у бејзболу али то не пратим то је ужасно досадно....

  6. НФЛ са 17 утакмица по тиму зарађује дупло више од НБА-а са 82 јбг, али оно, НФЛ-у не може ништа прићи по популарности у Америци....

  7. Al i dalje nisam skontao ovo sa timovima sa kojima igraš 3 puta, to su timovi iz iste konferencije valjda, ali ne iz iste divizije, i ko tu određuje ko od ta dva tima će da bude dvaput domaćin a ko jednom?
    ova neka metoda verovatno https://www.youtube.com/watch?v=wz-PtEJEaqY

  8. Из дивизије по четири пута играју, то увек буде 16 утакмица, из конференције по три пута играју, е како одлучују дупло домаћинство јебемлига

    https://media.tenor.com/6RvyvMjx3XMAAAAd/he-is-speaking-guy-explaining-with-a-whiteboard.gif

  9. Al i dalje nisam skontao ovo sa timovima sa kojima igraš 3 puta

    Postoji algoritam koji odredjuje gde ko kad s kim igra. Zvuči neverovatno, ali pre je to bukvalno radio jedan čovek peške, sastavljajući šemu koja će biti podjednako fer za sve. Mislim da ćemo se svi složiti da bi sezona mogla da se skrati za nekih 20 utakmica.

  10. Ste izvalili šta uradio onaj imbecil porter jr al iz hjustona? Ima da zaglavi robiju za pokušaj ubistva jebote kakav retard ubode životnu lutriju sve što treba da radi je da ne pokušava da polomi kičmu ribi ali ne lezi vraže.

    A i bilo je naznaka da je neka pukotina žešća, videćemo sad reakciju lige, verovatno će bude isto ko Bridžis iz šarlota, godinu dana pauze i svi će zaborave šta se desilo i onda jovo nanovo.

  11. Sta je tim glavama da biju žene da li su normalni, i onaj antony iz mufca ce da najebe izgleda isto tukao žemssku

  12. Jebem li ga, možda moraš da sadržiš u sebi taj kapacitet za nasilje nad slabijima da bi mogao da budeš vrhunski sportaš. Ne znam nisam dovoljno sigma da shvatim to rezonovanje.

    Antony će se izvadi valjda kolko sam provalio, šerovo neke slike razmene poruka koje inkriminišu tu gospođu koja ga tereti, nemam pojma.

  13. Ta gospodža izgleda kao kardašijanka za sirotinju koja je rešila da se nadovaća love i skrene pažnju na sebe kako zna i ume, jer gravitacija i godine pogubno deluju na sise i kožu na tricepsima. Klasično navatavanje tupavog fudbalera. Ovo sa Grinvudom mi je daleko zanimljivije iskreno, dobro, on jeste pravio sranja, no ova umesto da sa tim ode na sud - insta, javnost, zalivanje govnima itd. I ni manje ni više spandja se opet s njim, uda se i rodi mu dete (ili je na putu). Jer jbg bolje to nego da nešto stvarno radi u životu. Al jebigica sad, malčester raskida ugovor sa Grinvudom, neće ga ni jedan normalan klub, i momak je na putu da ugasi pre nego što je uzeo ikakvu lovu. I sad svi gledaju da to legne i da se zaboravi, al ne ide.

  14. Melk, cini mi se da podcjenjujes moć i uticaj novca na onoga što do jučer nije imao pijaću vodu u toj faveli, apsolutno me ne iznenađuju devijantna ponašanja pojedinca koji misli da je uhvatio boga za muda ako je potpisao višemilionski ugovor.

    Ne zaboravi da mnoge “zvijezde” imaju mnogo mrlja u karijerama..

  15. Донка пева Видовдан

  16. Ma Pildu sve to stoji, ali 1. ne spandjavaš se tek tako sa fudbalerom koji zaradjuje 200.000 funti nedeljno, jer je eto sladak simpatičan voli životinje itd. i 2. ostaviš ga brate mili. C, šanel i dior se ne kupuju od plate za koju, realno, moraš da radiš nekih 8 sati dnevno.

  17. Pre si mogo biješ devojku ženu sve po zasluzi naravno i nikom ništa zna kučka šta uradila i ćuti a ovo sad nema bre odma trči prijavljuje narod te linčuje budibogsnama

  18. Pa brate da i ne. Keva je pre 5-6 dana imala scenu, parkirao momak kola pred pekarom, i krenuo da bije ćerke od tipa 2 i 4 godine, i to šljage prave domaćinske da im lupa, usred bela dana, pred nemalo ljudi tu. I sad jbg keva je temperamentna žena, kad je nešto izbaci iz takta pretvori se u mešavinu Konora Megregora i Rosalinde iz brazilske favele - jednom rečju, krš, lom, otrov, pretnje i uvrede bez presedana. I debilko se trgne malo i ode na kraju naravno. E sad saznamo ko je u roku od odma, naidje sutra tašta njegova, fina jako žena, i krene da ga pravda (žalio joj se još majmun ni manje ni više), kaže - nije to baš tako, on decu jako voli, kupa ih kod kuće (i ostali krindž), on je miran dobar sjajan duša od čoveka. Kad joj je keva rekla da su ga snimile kamere sa kafane preko puta, žena počela bukvalno da se trese. Ko zna šta im radi degen kod kuće, njega libo tuki da radi bilo šta, žena morala da otkaz jer je ljubomoran...I ova brani zeta jebote, bije ti ćerku i unuke od 12 kila majmun, ti ga pravdaš, nemoj, sramota je, doće policija...

    Jbg mi kao društvo nemamo kulturu reagovanja na takve stvari, i pičke smo u duši negde skoro kolektivno, što smo toliko puta već dokazali.

    Ali da ima i x žena koje se koriste svom tom situacijom oko borbe protiv nasilja, i gledaju da ispadnu žrtve i izvuku nešto dobro za sebe. Lože se na to.

  19. Сталкep
    Pre si mogo biješ devojku ženu sve po zasluzi naravno i nikom ništa zna kučka šta uradila i ćuti a ovo sad nema bre odma trči prijavljuje narod te linčuje budibogsnama

    Napredovali bre i ti nasilnici, ovo sad bije do krvi, lomi pršljenove. Smiri malo bre gorilo, ne mož to tako.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.