НБА

  1. Agilni
    Portland pobedijo.

    Definitivno, Brogdona će isto da uvaljaju za neke pikove ima da budu okc 2.0.
    A bostanu će mnogo da zafali Timelord kad se bude krljalo u plejofu, Horford s 37 ljeta nema šanse da igra ko prošle sezone.

  2. Aktuelni MVP NBA lige Džoel Embid doneo je odluku da nastupa za Sjedinjene Američke Države na narednim Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

  3. Vidis, jeste bolno da se navija za Srbiju, sa stabibokadbibilo, al zamisli kako je sad kamerunskim uzivaocima kosarke, koji navijali za Embida po NBA

  4. mada igranje za SAD mi ima smisla. ipak zivi tamo od jebem li ga, 15. god, vise je do sad amerikanac nego kamerunac, nece se sigurno vraca da zivi nazad tamo, igra za ameriku, sve u redu.

    ono sa francuskom mi sa druge strane uopste jebeno nije bilo jasno. dali mu pasos i sad ce igra za francusku, a nikad krocio verovatno tamo, verovatno kolonija kamerun pa prica francuski i toliko. aj da je neki tobey ili tako neki americki igrac za kog ne postoji nikakva sansa da ce ikad da zaigra za svoju reprezentaciju i onda aj jbg, da igra malo reprezentativnu kosarku za slovakiju neku tamo kako se zove, al on bukvalno mogao bez ikakvog truda da igra i za kamerun, i eto sad, za SAD, a on tu nesto jede govna sa francuskom.
    nije mi jasno.

  5. ti si pravi emvipi џоеле, џоелее

  6. nema leka za kad je čoek ubazda

    Džoel Ubaazd

  7. ne znam sta mu u glavi, verovatno to vidi kao neki "leveridz" kako bi dobio bolju poziciju u team USA i tako neka sranja, jer kamerunom kao reprezentacijom moze da pripreti nikome.

    pri cemu totalno nepotrebno, jer to ne funkcionise tako, al ko sam ja da mu pricam, osvojio MVP sa tim prenemaganjima, sto se njega tice, to radi.

    team USA je postao jedno 10% slabiji sa ovim, nego da su uzeli plamlija ili ekvivalenta kog god, al ko ih jebe.

  8. Jel prenosi neko Real Madrid-Dalas

  9. Igraju za par minuta

  10. Kakve su kvote na Denver da uzme salataru?

  11. vcrs prvo kolo nba lige i odma derbi lejkersi nageci, jel se konjusar odmorio psihicki?

  12. Jeste, i skontali ovi u predsezoni da igra dosta agresivnije, uzima više šuteva itd. Biće zanimljivo

  13. kuraczagranje tebra sta mislis, koliko ce tekmi trebati da prodje da svi oni sto su ranije pratili jokaru i ostajali budni opet nastave to da rade

  14. Haha reko sam ja, zaboravice mu se brze bolje

  15. tebra da se ne lazemo, vecina ga je i sad branila

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.