НБА

1. evo malo nesto na vukajliji ti?

2. Peaks89

Kako me nasmeja ovaj komentar što je Stevan skrinšotovao sa klipa o Medvedenku, pa lol krvtijebem

Моја мисија за данас је испуњена.

3. Gledam nesto ovaj NBA, pa kako da bilo ko parira klivlendu ako budu svi zdravi?

4. evo nekog mog plana:

Igramo DFS u real money na fantasynova.rs. Znaci NBA i EL? ko je samnom? tu ima novca kapirate? trebaju mi 2 coveka za EL i jos jedan 2 za NBA...

5. ja ne znam sta je to xD

6. a imam 7k dinara da ulozim jer sam prodao karticu za menzu.

7. ja se ne drkam sad..ozb sam

8. ozb ne znam sta je to i ozbiljno sam prodao karticu za menzu. Izradio za 2400 prodao za 7000

9. izguglo sam.

Pa idi u kurac kako da budem u prvih deset kad se prijavi par stotina ljudi?

10. Pa tebi Pap kladža i ne treba trgj markicama

11. Ako oćete ozbiljno da igrate nba fantazi u real keš igrajte https://www.fanduel.com. Fazon uplatiš keš i za 1 dolar imaš 60k fantazi dolara da sastaviš ekipu. Ono što sam video je da je jedno veče najbolje plasirani lik uzeo preko 8k dolara. Nađite po jutjubu snimke kako sastavlaju timove

12. @torima nmz fanduel kod nas

13. Nisam to znao. A da se keš uplati preko skrill-a ili paypal-a?

14. nista nmz od tih sajtova kod nas (drafkings, draftday, fanduel) posto je ovo uglavnom sve za amere a to je extra extra extra popularno kod njih...uglavnom ovi nasi su u talu sa soccerom i pocinju od novembra sa real money uplatama...e sad kako ce funkcionisati, kapiram da ce uvesti skrill ili neteller, mozda i direktno sa kartice ili u kladionici...

15. Pa verovatno. I biće sigurno neko ugrađivanje po uplati kao i za sve drugo kod nas...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.