Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
може стрим?
http://livetv.sx/rs/eventinfo/336492_cleveland_chicago/#webplayer_ifr|340644|336492|340644|3|3|rs
Одличан је, фала.
jeff nzna nista ko volinaa
Fino gledati Čikago kad u stvari rotiraju igrače. Možda ove godine ne budu svi ispovređivani kad dođe kraj sezone. Mada ne spuštaju ništa na Gasola na post, ali menjaće to tokom godine sigurno.
Kakav burazer Gasol, on i Dankan što stariji to bolji.
Počelo!!!
Znam da se to godinama unazad govori, ali ove godine definitivnio Istok nikad slabiji. Klivlend će imati šetnju do finala. Jedino im ovako Čikago može uzeti koji meč kog kuće, ostali boranija. Indijana se raspala, Džordž prošao tešku povredu. Atlanta sumnjam da može iznenaditi kao prošle godine. Tipujem da Detroit može do doigravanja. I Vašington mislim da će biti na kraju visoko plasiran, ako Vol bude zdrav.
A Zapad potpuno lud! Sparski, Golden Stejt, Hjuston, Kliperski, Dalas, Oklahoma, Pelikani - ko god od njih da dođe do finala - ne bi bilo iznenađenje.
Ne može Dalas nikako do titule, ne verujem da mogu ni do plej ofa bez nekog većeg trejda. I da, zaboravio si Memfis, mislim da su jači od Pelikana i ne znam baš da li mogu da prođu kroz ovakav Zapad, ali će sigurno da imaju neku ludu seriju u plej ofu i možda i izbace nekog od favorita.
A stoji da je Istok za klasu slabiji. Čikago deluje kao ekipa koja može da namuči Klivlend, ovi ostali teško. Mada mene interesuje koliko Majami može. Imaju odličnu prvu postavu, dobru klupu. Kod njih će najveći problem biti da ih zaobiđu povrede i da svi budu maksimalno spremni pred plej of. Ne verujem da će Detroit u plej of, mada ko će ga znati, Istok je to. Klivlend, Čikago, Toronto (koji se lepo pojačao Demarijem Kerolom, koji je mnogo koristan igrač i mislim da će Toronto da bude dosta bolji zbog njega ove godine, a Atlanta isto toliko slabija), Vašington, Atlanta i Majami su mi manje-više sigurni, Milvoki bi trebalo i ja predviđam da će Boston još ući, možda malo navijački. Imaju gomilu solidnih igrača na svakoj poziciji i jednog od najboljih trenera. A mogli bi i konačno da iskoriste te pikove koje imaju + nekog od ovih igrača u prenatrpanom rosteru i naprave neki jači trejd.
Jes, zaboravio sam Memfis, strašno. Oni su ozbiljna ekipa, onako 90-te fazon. A što se Dalasa tiče, dobra je to organizacija. Možda i povuku neki trejd, ali mislim da mogu dogurati do plej-ofa. Elem, kakvo god bude stanje na tabeli Zapada na kraju, 1 VS 8, 2 VS 7 i ostale kombinacije, ne bi bilo veliko iznenađenje da pobedi lošije plasirana ekipa.
Ovaj Istok je realno smejurija. Što se Milvokija tiče, koji su oduvek bili primer mediokriteta, možda ove godine doguraju i do nekog petog-šestog mesta, a ne da im godinama bude rezervisano osmo mesto sa skorom tipa 34-48. Mislim da na Istoku može svašta da bude od trećeg do osmog mesta.
Inače, Doka Riversa gotivim i mislim da je kvalitetan trener. Uzeo je sa ozbiljnim Bostonom 2008. titulu i to poštujem. Mnogi, Avdić posebno, ga smatraju za najboljeg trenera lige, ali ako sa ovakvim rosterom ne dogura daleko, onda je stvarno Rafa Benitez. Popunjen svuda. Dovoljno mu samo da Džoš Smit manje izigrava majmuna i on ima na papiru možda i najbolji tim lige.
http://tvrex.altervista.org/
ovaj sajt penetrira
Dalasu je prva runda maksimum (biće baš krvavo 6-9 na Zapadu), a ova generacija Memfisa je odradila svoje, druga runda im je mera
inače idemo CP3 i LAC do titule!!!
Milvoki do druge runde ljubi brat #YoungBucks
Bandi ekspertu za NBA, zamolio bih te da predjes na temu Sprdaonica i predlozis mi igrace koje da odigram.
Odličan sajt Bandi.
Inače, vlasnik Bruklina došao na trening svog tima, kakav lik
https://youtu.be/FmRF7i5oaqg
Koji transfer od teksta.
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/282022/IGRA-PRESTOLA-Pocinje-NBA-liga-evo-sta-sve-treba-da-znate-o-novoj-sezoni
14 mečeva večeras, koji li to siročići ne igraju.
Da l niko u Bruklinu ne može da uradi ovo što Prohorov može :) Što neko napisa u komentarima na videu, verovatno je bivši KGB agent čim je onako vešt.
Večeras Bjelica lomi leđa Kobiju, Bobi lupa rampu Vestbruku, a Jokić kuca preko Hauarda!
Од њих тројица само за Бјелицу очекујем неку озбиљнију (20+) минутажу. Иначе, страшно ме нервира што послије оних првих пар утакмица у предсезони, кад се видело да може, уопште не иде на улаз, само 3-енд-Д.
Imaće i Jokić solidnu minutažu, možda i oko 20 minuta čak, sobzirom da je Međed povređen na početku sezone. Kad se vrati očekujem da izgubi koji minut.
Босанчерос оперисао кољено, да. Читао сам процјене да ће имати 15 и 10 просјек по мечу, евентуално и франшизни играч постати. А он и Јокић обојица двадесетогодишњаци?!
Jusuf 94, Jokić 95.
Imaće minutaže (bar po preseason-u) a i Mula Jusuf je ozlijeđen.
Do jaja neki lik taj gazda Bruklina.
Bjelici su kenjali da premalo šutira, posle uzeo samo da šutira. Biće on dobar, njegova minutaža (od naših) će kontam biti najveća.
Koliko bih voleo da Bjelica bude trejdovan u neku drugu ekipu. Mislim da ovakva Minesota, bez Flipa nije sredina za njega.
Npr, Boston, ili Indijana koja bi mu bila najidealnija, praktično nemaju klasičnog PFa, znam da guraju Džordža tu, ali ne verujem da će 100% svojih minuta odrađvati na PF, spuštae ga i na trojku, bar neko moje mišljenje. Plus je to Istok, a tamo je lakše doći do PO nego na zapadu.
A Jokić predvodio ligu u predsezoni po procentu šuta iz igra, stvarno neočekivano. Dečko je vrlo racionalno koristio svoje minute.