U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Brate njima je dosta 5 da povedu onih što sam ja zapazio
đe ima spisak
I tih 5 da budu centri. Hauard i još četvorica. :D
Mogu tri tima da naprave i svaki da uzme medalju jbt
http://www.usab.com/news-events/news/2016/01/us-olympic-mens-team-finalists-announced.aspx
Eo glavni.
Hauard, Deandre Džordan i bilo koja trojica, i svaki napad samo da ih fauliramo da pucaju bacanja. Ne znam samo da li ćemo da imamo dovoljno igrača na kraju, ali ako smo nešto naučili iz domaće lige, to je da može da se igra i sa manje od pet igrača.
Nego el gledate vi ovog Porzingisa? Kakva zverina.
Edit: Da, kad smo kod ovih Amera, ja stvarno ne bih voleo da budem taj koji će da odluči ko ovde otpada. Ja mislim da tu ti treneri, selektori jedva čekaju da im neko otkaže, ono - jedna odluka manje.
Ja mislim da se nećemo ni kvalifikovati...
Igra se kod nas kvalifikacioni turnir, to je praktično rešeno pre neki dan, kod nas i na filipinima, valjda italijani dobijaju treći. Dakle trebalo bi jbg.
Jebeš bobija, on i ako napravi nešto, neće skoro. Mene Jokić impresionira, dečko razbija više nego u megi, juče da l' bi na 18 poena, par skokova i asistencija, i 4 ukradene. I to pored farida, nurkića i lovernja, mislili su svi da će da bude na klupi kad se nurkić vrati - on od tad sabija. I kakva bi nam to centarska linija bila, marjanović-jokić-raduljica na petici, naspram kuzmića i milutinova s prošlog prvenstva.
кад већ спомену и бобија и квалификациони турнир, јел мислиш да ће нам више он значити него јокић?
Mislim da ni jedan ni drugi neće igrati kvalifikacije za OI i da ćemo se opet jebavati s milutinovim i kuzmićem.
Ali i u ovom trenutku, kad jokić sabija a marjanović dobija po par minuta na svakoj trećoj utakmici, opet mislim da bi marjanović bio korisniji za trenutnu reprezentaciju, ovakvu kakva je sad.
Doduše i pitanje je uz kurac, kad bi njih dvojica bili centri, ne bi me zanimalo koji je korisniji.
Свака част Јокићу, дечко је превазишао сва могућа очекивања јер су сви мислили да ће Бјелица да има најбољу сезону од наших, али никако не бих волео да играмо без Бобија. Да не понављам оно што је очигледно, колико год он имао ограничену минутажу, много би били у предности у односу на било који тим у квалификацијама. Боби делује застрашујуће и НБА центрима, а камоли неком Иранцу, Кинезу, Филипинцу или било ком играчу из Европе.
Него нешто садгледам листу слободних агената за 2016. годину.
http://hoopshype.com/2016/01/16/nba-free-agency-2016-the-top-players/
Знам шта је ограничени (последња година уговора), а шта неограничени агент (истекао уговор), али шта значи ово играчка и тимска опција (player option, team option)? Какви су то уговори у питању? Пре неки дан нелетех на вест да су Лејкерси већ капарисали ДеРозана, али поред његовог имена стоји: player option.
Што си толики Анђус? Где ти је оптимизам?
Derozan odbija opciju 99 posto
А шта значи то? Кад играчи/тимови имају опцију да пређу/пусте играча у други тим?
To ti je da na kraj ugovora igrac ili tim ima mogucnost da produzi ugovor na jos jednu godinu
Tim opšn da tim može da ga zadrži još godinu dana (ako hoće), ako ne, ne mora, plejer je da je na igraču, tj. da ima ugovor od kluba na stolu ako hoće da ostane još.
Obično je to poslednja godina. Npr. potpiše igrač na 3 godine, 2 godine garantovanog ugovora, a ta jedna je tim opšn.
pa koja druga moze biti hahaha
Hahaha, realno. Vreme je da ja idem polako da spavam.
A mislio sam reći da je to još jedna godina, tj. produžetak za još jednu, ne produžetak za još 7.
Boli kurac DeRozana da produzava s Torontom kad lagano moze da dobije 25 miliona na drugom mestu
Значи тимска и играчка опција су за продужетак на још годину дана. Ја сам мислио да је то као и ограничени агент.
Знам да је ограничен агент онај коме остаје још годину дана уговора па онда вага између понуда садашњег и другог тима(тимова), с тим да садашњи тим може да изједначи евентуално јачу понуду другог клуба, али не за годину дана већ је вишегодишњи уговор у питању.
А Дерозан може 99% прихвати понуду Лејкерса, никако да је одбије. Сад кад се Коби повлачи, многи играчи ће појурити у Лејкерсе, што због већих плата, што због престижа. Типујем да ће Дурент и Дерозан да дођу први, можда чак и Рондо.
Fendere to sa izjednacavanjem ti je najcesce za draftovane igrace, nakon prve dvije godine
elem derozan je kidalica od igraca kad se zagrije, nesto kao Cikagov Dzimi
Rondo mi je u tri omiljena igraca u ligi, ako ostane u Kingsima, i ako se uigraju fino Kazins on i Gej moze tu svasta da se desi