НБА

1. inace ovaj gospodin je nesto sto su u fudbalu ronaldinjo, zlatan ili dzej dzej okoca kad je hteo da igra i kad se nije sprdao mogao je sta hoce
    https://youtu.be/e3EqY5gPrcU

2. Večeras prvi meč počinje u 19:00h, pa u 20:00h i ima pun kkkk...ufer mečeva, najbolji u 02:00h - Klivlend protiv GS-a.

3. ovo kkkk si hteo da kazes kurac

4. Mjok, imao blagi epi napad dok sam kucao. Šta kažeš za večeras, flipse? Šta dolazi? I el može GS da se izvuče iz ovog niza nešto lošijih partija i nastavi juriš na rekord Bulsa?

5. msm da ce Detroit da sabije Cikaga i Dalas Bostona

Portland WSHna

I trebalo bi porbati HOU BRU I NO H2

6. Meni taj Portland skroz nejasan. Mada ih nisam ni gledao ove godine, ali ne razumem kako ovako dobro igraju sa naizgled krš timom. Baš ću večeras malo da ih odgledam, možda mi se pojasni.

7. ne igraju ovima Porter, Hamfris i gooden

8. hoćete link za hd nba utakmice?

9. odoh da uplatim tikete, napišite ovde ako hoćete, ostaviću link i objasniti ovde, ili u pp ako hoćete

10. Secate li se portland kad nam je donosio miliona bila je i tema ja msm

11. Hoćemo brt! Ne radi ti onaj telenor pvt, samo da znaš, a nemam ovaj tvoj novi ;))))

12. ahahah to ono onda kad se ložilo na haks? xD

Evo linka, njega bukmarkujte i likovi postavljaju ovako pred utakmice ove linkove, i posle skidaju.
    https://www.reddit.com/r/nbastreams

Svaki ovaj link za tekmu kad otvorite otvara brdo linkova sa hd formatima, na vama je da izaberete kvalitete, imaju bas HD, ono treba jak net, a ima i ok linkova, ali su uglavnom svi ekstra.

13. Хах, Бобијево куцање тема дана колико видим по овим гласовима
    http://i.imgur.com/t7YvtQB.png

14. Hahaha ali koliko tamo obožavaju Bobija. Na svakoj utakmici mu daleko najviše skandiraju, čak i na gostujućim terenima. U Filadelfiji i ne znam gde još su navijači zviždali kad mu je sudija svirao faul. Protiv domaće ekipe jbt?! Rekao Oldridž ili Dijao, ne mogu sad da se setim, da nikad nije video da neki igrač sa klupe, igrač rotacije ima toliku podršku.
    A od početka se provlačila ta priča o njemu kao nekom mitološkom biću koje krade ljudima duše i šta ja znam :) I jesu mu se tad podsmevali, ali od kako je počeo dobro da igra, to je poprilimilo neke nove dimenzije. Sad ga baš gotive i čitam po forumima kako navijači ozbiljno žele da što više igra, barem do plej ofa da vide da li može da se nosi sa nekim jačim timovima. Bobi osvaja Ameriku.

15. Pa jeste videli da se skupilo iljadu ljudi ispred nekog restorana da se druze sa bobijem i to par sati ranije dosli cekali ovi iz restorana ih terali aj mrs al nisu teli da idu

Nego dajte link za to kucanje

16. Hahaha, čitav dan se otkidam na ovaj pogled. Ne stoji mu, definitivno. :D

17. Ste videli Merikance koga sve vode u Rijo na olimpijadu jebem ti

18. 30 igrača vode, kakva nepravda!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.