Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
lol pa nikome tetku nisam spomenuo
Ima vremena, noć je još mlada.
Голден Стејт добија. Зашто? Зато што не може Сан Антонио толико да доминира под кошем колико могу да погоде споља Кари и Томпсон.
SA najbolja odbrana na perimetru, prc
Puši kurac, Fendere! Pičko koja voršipuje Karija, novog miljenika infantilaca Južne pruge! Pičko, kad te nađem, pičko, razbiću ti, pederčino, tu glavudžu! Znači, ne može te ni svi bilderi i fajteri, majmune, zaštititi!
Izvinite ako sam napravio neku gramatičku grešku, ali osećam se mnogo uvređeno kad neko ovako površno da analizu da SA ne može da dominira koliko Kapi i Bojna Čavoglave mogu da pogode!
Kad počinje ovo i ko prenosi pozz
4:30 SK
https://scontent-sjc2-1.cdninstagram.com/hphotos-xat1/t51.2885-15/e35/12568811_1650977921820558_1435294101_n.jpg
Знам, али ако Стеф и Клеј полуде... Лолололо
ovo ce biti bas losa tekma za gledanje. Novac ulazem na Lenarda.
Hvala Mlato, gledaćem
au, ne seri da ima na sk? do jaja, već sam računao da moram da se jebavam sa strimovima
navijamo za sparse, ne gotivim gsw iz nekog razloga. niko mi tamo nije simpatičan osim stiva kera naravno
Бобан Марјановић 0.5 -
Есам реко? Не изазивајте Стефа јер може да полуди.
http://www.nba.com/games/20160125/SASGSW/gameinfo.html
Кари игра као да је продао душу ђаволу. Грин кида. Паркер делује као да је у депресији.
Odgledao sam prvo poluvreme i nisam mogao više da izdržim budan. SA ima dosta više rezerve u igri od GSW, neće biti ovakav odnos snaga u plejofu.
ja gledao reprizu danas u 2, nisam mogao da ustajem jutros. slažem se s mlatom, mada ovo kako trenutno igra golden stejt, ne vidim ko i na koji način bi mogao da ih dobije u seriji. ali daleko je plejof, a i ovo je bio najgori meč sparsa ove sezone sig.
novakoviću i onom drugom liku zabraniti da prenose košarku, pogotovo zajedno. užasno koliko su nesinhronizovani, pričaju u istovreme, jedan tera jedno, drugi drugo, katastrofa. bukvalno mi upropaste doživljaj kad god ih čujem, ubijaju mi želju da gledam tekmu. srđan i darko su pro, ubedljivo najbolji košarkaški komentatori na sk.
Majku mu jebem, gledam sad snimak Neptunas - Armani i iznervirah se zbog šupačkog promašivanja slobodnjaka. Ako bi išta trebalo uzeti iz NBA, to bi bilo da može igrač tražiti tajm aut u toku igre.
Odgledao sam prvo poluvreme i nisam mogao više da izdržim budan. SA ima dosta više rezerve u igri od GSW, neće biti ovakav odnos snaga u plejofu.
Верујем ти, али колика је та резерва... Не знам да ли баш могу да надоместе разлику, Голден стејт тренутно делује као доста јачи тим, људи се поспрдали се са два главна конкурента за титулу. Мада, мени је ово једина (скоро) цела утакмица коју сам одгледао ове сезоне, па можда не би требало тако олако да оцењујем, али стварно делују много убедљиво.
ubili su ih ko pičke
pošprdali se sa njima