НБА

1. Krivo mi je što nema Dankana. Mada kad pogledaš konkurenciju na Zapadu, nije ni čudno.

2. Očekivano sve. Drago mi je što je Tomas upao, zaslužio je igrama prošle i ove sezone.

3. Dankanu sigurno nije krivo. Lik se smara svaki ol star. :)

4. Кобија Џони.... Кобија треба избацити и убацити Лиларда јер не игра на ол стар нивоу (зајебати причу ''задња му је сезона'' нарафски), нити је претходна два заслужио јер није ни играо због повреда....

Очекивани избори мање-више.... Ал' због тог гласања публике сам се надао да ће Заза играти на ол стару, чисто да се покаже колики је тај начин гласања спрдња....

5. Slažem se za Kobija, njegova oproštajna All Star utakmica nije zaslužena ovosezonskim partijama, celokupnom karijerom jeste. Npr, ne igra ni blizu Džordanove oproštajne sezone, kada je sa 40 godina školova skoro sve 2 i 3 u ligi.

6. ako neko ne treba da bude na all staru to je wade..ali ajde necu da se mesam

7. Nemoj se mešati.

8. deki kako je tamo? da li i tamo roluju virsle da li i tamo igraju kladionu?

9. Viršle ne roluju, pakuju se u konzervu. Kockanja nema ni u jednom obliku. Filipinke kupuju se na 12h za 100$ rade šta hoćeš, rolon nivea u rč, peglaju šulje, 2h drže mlohavu ćunu u ustima dok spavaš, ližu vrelu sijalicu ma dojaja je

10. Управо тако.... Џордан је преко 20 поена сипао лагано у Визардсима у те последње две сезоне.... По целокупној каријери, Коби је једна од највећих легенди лиге, иако је од тих старијих и што су такође пред пензију, Данкан већа.... Барем по мени.... Од како је дошао у Спарсе, Робинсона је ставио у други план, док је Коби био Шеков потрчко док га овај није отерао у Мајами.... Само ме занима хоће ли тако и према Тимију поступити, пошто није медијски испраћен ни петину као Коби....

11. Iskreno očekivao sam da Kobi ima sezonu kao tu poslednju Džordanovu, nekih 20ppg uz pristojne procente šuta, ali su ipak povrede zbog kojih je prospustio sezonu ipo maltene previše.

12. i hornaček dobio otkaz. samo sem mičel opstaje iz nekog razloga

13. hahahahaha koja pobeda što su u različitim dresovima.

14. plase se da ne pokidaju ACL

15. Hahaha
    E Teo namestio nekom bratu da kuca od table

16. Hahahah sta je bre ovo jebemti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.