Prijava

Јелисавета ће бити одана супруга и права српска мајка.

zasto pises ZABA capsom?

evo sad i ona druga glumica navatala bogdana na svadbi njihovoj, sad ce sve te njene klosarke da se poudavaju u roku od pola godine

pa zato što je ti nazivaš ŽABOM što je prelep izraz, pa da naglasim

Kad pezos piše o toj jelisaveti (ma ko je bre ta jelisaveta hahahha) kao da čitam fenderove postove o beograđankama poreklom iz ću-pa-ja

Meni i dalje nije jasno cemu hejt ka zeni mu

ahaha pa nije sad neki preterano hejt nego ono, dva meseca veze i odma svadba....mislis da bi se udala za Remea npr posle dva meseca?

Haha pa otkud ti znas koliko su u vezi brt

Mislim i da jeste posle dva meseca kakve veze ima treba ko radmilo 10god da se vucara sa devojkom i ceka da zavrsi studije sta

pa to se bokser vucara šta sad tu sereš ja ne ja sam oženjen poodavno i evo idem na drugi mjedeni mjesec sad

A inace ovoj njegovoj sad dzaba holivud tu kad ce teo sad da joj ga opravi

Boh se vucarao nije vise s onom kolko ja znam a ti nikad nisi potvrdio da si se ozenio tako da se za mene i dalje vucaras

Možda su svi navijali za Cecinu malu

Teo dovozio kurve iz bg-a avionom cska na noc fazon pa ih vracao i onda se takav covek ozeni tek tako eh

Imaš i ti Armine neke informacije a ovamo se praviš lud

I što da se ne uda za Remea, brate, može dima džabe kvalitetno pivo

Ај не зајебавајте, шта је могло да га снађе, каква све аспида, ова је још и добра. И да је нашао неку научницу брт, анинимуса неког, опет би се нашао неко да каже да је због пара брак.

Уосталом, Ђокатар је оженио кладионичарку, па видите докле је дошао.