Prijava

Dobri procenti bogdana

Kakav kurac Derozan iz Comptona i Crips, gde će na Bocu s Mirijeva

https://www.youtube.com/watch?v=sR74gJk83nM

Melo i Dželo u Litvaniji

BINGOOO MILOŠ TEODOSIĆ

https://www.youtube.com/watch?v=iI0zdfNSjS0

Kažu da je lepo igrao, ispromašivao se (mada manje-više svi su), ali je pogodio dve važne trojke i lopta je dobro kružila dok je on bio u igri, naravno. Biće bolje kad uđe još malo u takmičarski ritam, ali važno je da su pobedili Toronto bez Grifina, Beverlija i Galinarija

ја баш сад ушао да видим синоћну статистику, 12 поена, 7 скокова, 0 асистенција за 21 минут хаха шта који курац да л' су погрешили и писали му скокове уместо асистенција, не памтим да сам га видео да има толико скокова и ниједну асистенцију на утакмици, нарочито имајући у обзир шта се све у нба рачуна у асистенције.

а из овог твог снимка лечки се баш види да је резервисан поприлично, још ће он више да сабија капирам за једно 15 дана, а таман има луфта до фебруара док грифина нема ту да се размаше.

Gallinari se ponovo povredio, otkačiće ga

Цео меч Теодосић није могао вола да убоде, и онда на +2 за Клиперсе на 35 секунди пред крај узео одговорност и погодио. А лопта је одлично кружила док је он био у игри. Бтњ сад опет игра.
Ево одличног стрима.

Odlican strim nema sta xd

Hahah reme budala xd

Evo boljeg strima:

haha koje ste nuberde ponekad mi stvarno niste jasni.. Jebete se sa strimovima raznim umesto da skinete ovaj program tu imate sve samo kliknes i uzivas:

Радује ме што имамо новинаре који знају колико минута нашим играчима који тренер треба да даје....

Ti si neki pametnjaković vidim...

Imamo nba igrače

Pazi ova pitanja hahaha pa jebem ti
https://youtu.be/n2IeJZN2FJg

хахахаххах али зум на крају