U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To kad kazu tipa projektovano na 36 minuta, Bobi bi imao 15378228 poena i 37282 skokova govna mi se prijedu. Jeste da smatram da nije bas tolika rupa i da zasluzuje kud i kamo neku sansu, vise nego sto dobija, ali ljudi nece da skapiraju da 6 minuta protiv druge/trece postave nije isto sto i 36 protiv najboljih igraca suparnickog tima.
Plamli sve i da je tri puta bolji od Jokica u odbrani, džaba, kad sve da mu plate kurvu, ne bi je kurcem u čelo pogodio, o košu neću ni da pričam.
E baš ovo što sam rekao haha važno je i protiv koga igraš, mada Bobija teško zaustavljaju generalno i ovi iz prve postave, sad jebiga što je on ponekad više minus igrač zbog odbrane.
http://www.espn.com/nba/player/_/id/4376/boban-marjanovic
Sutra igra protiv Denvera protiv koga ove sezone ima prosečno 16 poena za 14 minuta uz 64% šuta iz igre. Protiv koga god da igra i koliko god da bude minus u odbrani, to je sasvim solidna statistika, blago rečeno
Bobi da igra 36min ne bi igrao narednih mesec dana.
A igrao je bobi i protiv prvih postava timova koji nemaju dominantne petice u fizickom smislu
Meni su ti igrači koji ne mogu bacanje da pogode... Pa ne znam, nemam reči da to opišem. Ne mogu jednostavno da shvatim. On lik ima ispod 50% bacanja ove godine, ej ispod 50% pa kako, rođače. Neko je jednom rekao od tih bivših igrača da moraš da budeš baš dominantan na terenu da bi ti se tako nešto oprostilo (tipa O'Nil, Čemberlen ili na neki drugi nepoenterski način Rodman), ali Mejson Plamli i dominacija baš ne idu zajedno
A zamisli da si nurkic i da te trejduju za plamlija bas nelol
Haha dobro, to je bio trejd samo da se otarasiš Nurkića, dotle je došla situacija da su gledali makar nešto da dobiju za njega samo da ode, baš je smešno upoređivati njih dvojicu. I onda daš tom Plamliju koliko, 12-13-14 miliona godišnje, a treba u budućnosti da vežeš Jokića, mlađeg Herisa i Mareja
Dobro sprdam se, da se nisu resili nurkica kurac bi doveli milsepa posle. A i plamli valjda ima kraci ugovor od nurkica pa im je to ok
Pa da, imao je, isticao je na kraju prošle, ali oni onda uzmu i ponude mu nov ugovor na 3 godine gde će zaraditi oko 40 miliona ukupno. A još imaju Farida i Artura sa solidnim platama koji ne igraju uopšte.
Doduše niko ne može da pobedi Sakramento u lošim ugovorima, oni trenutno plaćaju 6 igrača koji više ne igraju za njih
http://www.basketballinsiders.com/sacramento-kings-team-salary/
Met Barns će još 3 godine dobijati pare od njih hahaha pa kad je još lik otišao
Dobro ja sam pricao samo o trejdu ne o ovome posle
Posle su ga potpisali i rekli faridu da im ne treba vise. Arturu nisu morali ni da kazu xd
E nemoj za sakramento tako ako naidje diper bice svasta haha
ako nekog interesuje zasto marjanovic ne igra vise neka me kontaktira
Hahaahh
Ahahaha
Ma dobro, nije Sakramentu ni bitno, oni će još koju godinu da jure što bolju poziciju na draftu i da gledaju koji od ovih mladih igrača su im dobri, uz po možda dva-tri ugovora za neke veterane (možda malo bolje od Džordža Hila, ili za malo manje para od 20 miliona po godini) tako da im i ne treba nešto para za ugovore, ali ipak je smešno.
A Lejkersi koliko su rasčistili (skoro) sve
http://hoopshype.com/salaries/los_angeles_lakers/
Bol, Ingram, Rendl i Kuzma, uz dobro ove nebitne, a imaju prostora da dovedu bar dva superstara (jedan je verovatno Džordž, ako drugi bude Džejms... pluš što će on da privuče solidne igrače koji hoće da se bore za titulu, a da igraju za minimalac od otprilike 150 dinara po satu).. Postava Džejms, Džordž, Ingram, Kuzma i Rendl, čak i ako ne dovedu nekog još za prvu, što bi verovatno mogli
To što je Armin manje na sajtu je zato što je u teškoj situaciji, čuo sam da su mu se razveli očevi. Razumite ga, teško mu je palo.
Ma nije nego su mu odsekli prste neki ljudi, pa kuca poduzi post nosom trenutno sav je krvav.
Deluje mi da ce malo duze da traje taj rebilding sakramenta xd
Dzordz 99 posto ide u lejkerse a ako ne dodje lbj onda ce probati batlera. Sto je takodje vrlo vrlo repektabilna postava. Jbg imaju mesta sto kazes za dva max ugovora i to je odmah ludnica kovin
Finale istoka filadelfija - toronto, koliko je realno da nema klivlenda u finalu konferencije ove godine?
Zapravo bih jako voleo da ga i GS podućka odmah ako je moguće i da finale igraju, jebem li ga, hjuston i filadelfija npr
ma ko su ti ljudi da nisu migranti jebem im majku!! prvo valdemar pa sad i armin ljudi sta se ovo zbiva, gde mi ovo zivimo
Klivlend igra finale 1/1