НБА

1. Nabijaju toronto u finalu istoka 4:1 fazon

2. Coa sutra stavljam pare na klivlend samoion istoka kvota je 2,2 hvala papetmasteru

I stavljam oko 3 soma na klivlend uzima prsten kvota 9

3. Tačnije više bih voleo da ga GS podućka, a džejms ako uspe da osvoji ovo neka pravi turneju da mu puše ljudi kurac po celom svetu narednih sedam godina, milijardu godišnje, to je nekih 3 miliona pušenja dnevno, pa može to šta

4. Evo ga papet master on mi je rekao to on radi to

5. Ja cu 2k na klv uzima istok. Jbg 2.4 dobar za 2 meseca, to ni kod gazda Jezde nije bilo xd

6. Iskreno bih voleo taj scenario da dzejms uzme ovo i da ide sa skinutim gacama po svetu jer da sam ja na njegovom mestu ja bih sto posto

7. Haha ima u meridianu svake subote se izvlace bonusi za racun kao iz nekog bubnja, trebalo bi sutra da dobijem 3k (jer mi komsija izvlaci to xd) pa cu i to da zategnem vrv (sig)

8. Idem sa 10 na istok i 3 prsten. Gde je maestro sad da mu preporucim

9. Hahahhaaha papet

10. Može ono kao stanoje da postavi pored terena i ljudi prolaze i popuše i idu dalje jbg a ovamo u prostoriji nekoj sergej trifunović tera bugarina nekog da i on puši kurac :D

11. Prsten mozda da se povrede tompson i kari pederko pa ce biti egal borba.

12. Moze i neke dobre picke mu puse da mu se digne pa onda uzme da nas jebe sve redom Dzejms.

13. Upravo zbog takvih komentara kao tvoj paper i zbog toga sto zna da ako ove godine uzme prsten ima da kazu da je veci od dzordana se namunjio ko lovacki ker i mislim da je spreman potuc se za njega. A ako iko trenutno moze da uradi nesto nerealno to je on jbg

14. Haha Somi iskoristio priliku dok je u Beogradu da ga jebe Dzejms i da nabavi karte za F4 da ne dolazi 2 puta.

15. Jedino bobana marjanovica jebe u kukuruzu ucinice mu za toliko

16. Ma ne moze brt ajde dzejms ce u zubima da nosi trojicu al cetvrtog cuva Hill ili JR Smit fazon i samo puni puni puni

17. ostario i on Lebron JAMES

18. A kakve su kvote za zapad?
    Nisam video ali bih ovako rekao: GS 1.7 hjuston 2.3 itd itd