Tačnije više bih voleo da ga GS podućka, a džejms ako uspe da osvoji ovo neka pravi turneju da mu puše ljudi kurac po celom svetu narednih sedam godina, milijardu godišnje, to je nekih 3 miliona pušenja dnevno, pa može to šta
Haha ima u meridianu svake subote se izvlace bonusi za racun kao iz nekog bubnja, trebalo bi sutra da dobijem 3k (jer mi komsija izvlaci to xd) pa cu i to da zategnem vrv (sig)
Može ono kao stanoje da postavi pored terena i ljudi prolaze i popuše i idu dalje jbg a ovamo u prostoriji nekoj sergej trifunović tera bugarina nekog da i on puši kurac :D
Upravo zbog takvih komentara kao tvoj paper i zbog toga sto zna da ako ove godine uzme prsten ima da kazu da je veci od dzordana se namunjio ko lovacki ker i mislim da je spreman potuc se za njega. A ako iko trenutno moze da uradi nesto nerealno to je on jbg
Nabijaju toronto u finalu istoka 4:1 fazon
Coa sutra stavljam pare na klivlend samoion istoka kvota je 2,2 hvala papetmasteru
I stavljam oko 3 soma na klivlend uzima prsten kvota 9
Tačnije više bih voleo da ga GS podućka, a džejms ako uspe da osvoji ovo neka pravi turneju da mu puše ljudi kurac po celom svetu narednih sedam godina, milijardu godišnje, to je nekih 3 miliona pušenja dnevno, pa može to šta
Evo ga papet master on mi je rekao to on radi to
Ja cu 2k na klv uzima istok. Jbg 2.4 dobar za 2 meseca, to ni kod gazda Jezde nije bilo xd
Iskreno bih voleo taj scenario da dzejms uzme ovo i da ide sa skinutim gacama po svetu jer da sam ja na njegovom mestu ja bih sto posto
Haha ima u meridianu svake subote se izvlace bonusi za racun kao iz nekog bubnja, trebalo bi sutra da dobijem 3k (jer mi komsija izvlaci to xd) pa cu i to da zategnem vrv (sig)
Idem sa 10 na istok i 3 prsten. Gde je maestro sad da mu preporucim
Hahahhaaha papet
Može ono kao stanoje da postavi pored terena i ljudi prolaze i popuše i idu dalje jbg a ovamo u prostoriji nekoj sergej trifunović tera bugarina nekog da i on puši kurac :D
Prsten mozda da se povrede tompson i kari pederko pa ce biti egal borba.
Moze i neke dobre picke mu puse da mu se digne pa onda uzme da nas jebe sve redom Dzejms.
Upravo zbog takvih komentara kao tvoj paper i zbog toga sto zna da ako ove godine uzme prsten ima da kazu da je veci od dzordana se namunjio ko lovacki ker i mislim da je spreman potuc se za njega. A ako iko trenutno moze da uradi nesto nerealno to je on jbg
Haha Somi iskoristio priliku dok je u Beogradu da ga jebe Dzejms i da nabavi karte za F4 da ne dolazi 2 puta.
Hahahaaha
Jedino bobana marjanovica jebe u kukuruzu ucinice mu za toliko
Ma ne moze brt ajde dzejms ce u zubima da nosi trojicu al cetvrtog cuva Hill ili JR Smit fazon i samo puni puni puni
hahah
ostario i on Lebron JAMES
A kakve su kvote za zapad?
Nisam video ali bih ovako rekao: GS 1.7 hjuston 2.3 itd itd