sakramento ceka dzajlsa da se potpuno oporavi i od njega ocekuju mnogo, mozda cak vise i od foxa, evo vec pumpaju atmosferu oko njegovog povratka na teren
znaci fox + buddy + bogdan + giles + skal to je neka osnova, + ovogodisnji pik (ja se nadam da će to biti neki solidan defanzivni centar koji kupi skokove, poput Bambe npr. jer onaj Koli Stajn kurcu ne valja) + onaj justin jackson kao neki 7. 8. igrač (koji nije loš toliko, ali dosta osciluje)
nije loš plan, kapiram da tamo 2020. ili 21. mogu napasti plejof, ali divac ce zasrati nesto usput verovatno tako da nista ipak jbg
što je malo verovatno, jer divac ne zna ni da tankuje kako treba, najverovatnije će birati u rangu 4-7. pik što opet nije loše jer će biti baš jaka klasa ove godine, od bar 10 igrača se očekuje dosta
koji vam je kurac Hjuston uzima ovo
Kilograme
1.75 gs
2 hjuston
sakramento ceka dzajlsa da se potpuno oporavi i od njega ocekuju mnogo, mozda cak vise i od foxa, evo vec pumpaju atmosferu oko njegovog povratka na teren
znaci fox + buddy + bogdan + giles + skal to je neka osnova, + ovogodisnji pik (ja se nadam da će to biti neki solidan defanzivni centar koji kupi skokove, poput Bambe npr. jer onaj Koli Stajn kurcu ne valja) + onaj justin jackson kao neki 7. 8. igrač (koji nije loš toliko, ali dosta osciluje)
nije loš plan, kapiram da tamo 2020. ili 21. mogu napasti plejof, ali divac ce zasrati nesto usput verovatno tako da nista ipak jbg
Onaj bruklinov pik sto je klivlend uzeo za Irvinga to je sad za ovu godinu je li?
Nisam čuo za tog Pika što igra za Bruklin :D
:D
Za ovu godinu je da, i cuvaju ga ko cup deda trajka ako ode dzejms
Kazu kao neki crnac ce biti prvi pik a Doncic vrv drugi.
Da, ima taj preludi ciganin cisto da izjebe dva miliona ljudi koji su se kladili pre 4 meseca da ce doncic biti prvi pik xd
Ma zavisi ko bude birao, ako Sakramento bira prvi, naći će oni nekog novog Papajanisa
Ma sakramento ce uzeti preludog cigana ispostavice se da je kurcina a doncic ce uzeti prsten sa klivlendom kao ruki godine to mi je realnije xd
Nego lecki ne znam jel znas da ne moras da biras prvog pika prvo haha kakve veze ima koga prvog izaberu?
https://www.nbadraftjunkies.com/borisa-simanic
Evo koga Sakramento bira
Hahah ma mislim ako Sakramento dobije na toj draft lutriji pa bude birao prvi
što je malo verovatno, jer divac ne zna ni da tankuje kako treba, najverovatnije će birati u rangu 4-7. pik što opet nije loše jer će biti baš jaka klasa ove godine, od bar 10 igrača se očekuje dosta
https://youtu.be/3hXsOAFVEtQ
Ahahaha
Tristan Tompson sinoc 0/0/0 i jedan faul hahaha
Sta radi simons jebate
kolika je kvota da fila osvaja istok, uložio bih neke pare na to xd
Brate sad sam dosao da napisem da cu kurac pare na ove idiote da stavim hahaha sta igraju ovo bre