Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja kad god ih gledam uvek očajno igraju, baš nisam ugrabio nijedan meč gde su kao bili dominatni otkad je ono reformisan tim, i kad dobijaju, dobijaju zbog lebrona životinje, ovi ostali solidan tim za borbu za 10. mesto na istoku
Ps, baci neki tvoj dobar stream sa reddita da pogledam malo drugo pol :)
Danas lebrona ne ide nista jbg i ovi ih pune ko majmune. Mada su i raspolozeni u picku materinu nalozeni nesto
Haha Dzejms tata.
Bukvalno...da nije izasao sad ako ne bi izjednacili jebi me. Drzi ih belineli sad sa ovim trojkama inace bi voda vec bila u usima.
A ja konvingtona imam plus. Magarc sutno 4 puta kaze dosta je ne treba vise dva kosa sam ubacio..
Pa ne bih ni ja sutirao da me ovako maltretira haha bukvalno se ovo zove maltretiranje isteruje ga s terena kad ide ka kosu jbt
Brate nerealan je.
I usere sve sa ovim promasenim bacanjem xd
Pricali neki da brat nema muda kad je frka
https://www.facebook.com/nba/videos/10156389967978463/
Ali trebaju tenkovati kolko je meni poznato
Ma bole ih picka bas
za sakramento je klach...a za repku..............
Ne seri brt, dućkali bismo kurac na poslednjem prvenstvu da njega nije bilo. Pre je mođda bilo upitno, ali čovek napredovao do jaja u poslednjih godinu dana i imao je muda i za repku, i doduše u bilo kojoj od tih tekmi su trebala veća muda nego da pogodi klač u tekmi koja ne odlučuje ni o čemu, u trenutku kada su uveliko ispali iz trke za PO, i gde je to samo još jedna od hiljadu tekmi u toku sezone.
Ali da je ozbiljna glava Bogdan, jeste, samo ovo nije dokaz njegovih muda, bilo ih je mnogo više do sada.
Dobar je, dobar.
Ako veceras pobede hjuston i denver oklahoma ce ga izduvati za po
Odličan avatar ps, nosio ga i ja davno
Imao sam ja ovaj avatar pre tipa 4 godine kad sam prvi put sklonio draguljceta
Jbt, ladno je prerealno da nakon večerašnjih mečeva Minesota, Denver, Oklahoma, Pelikansi i SAS imaju skor 45-35. Kakva ludnica!
Nuggetsi imaju pozitivan skor sa OKC i NOP. Imaju valjda 2-2 uz kos razliku u korist SAS-a i za sada 2-1 protiv Minesote. Ali je jedan poraz od Minesote nakon produzetka. Sad ne znam kako se gleda, kos razlika im je sa Minesotom -7 čini mi se. E sada, u slucaju da Minesota i Denver imaju isti skor na kraju i 2-2 međusobno, sta odlucuje?
Mada kontam da nema sanse da dođu u situaciju da ispadnu ako sa nekim budu imali isti skor (kontam da će SAS biti svakako iznad sa skorom). Jer cak i u slucaju trougla nekog, imaju dobre skorove. A samo sa SASom su u kurcu sa skorom. I potencijalno Minesotom.
Denver ako dobije Kliperse i Portland, kobtam da je sigurno u PO.
NOP igra protiv GSa dan nakon jucerasnjeg meca, pa sledeci sa SASom valjda.
http://www.sportingnews.com/nba/news/nba-standings-2018-playoffs-picture-bracket-east-west-seedings-rockets-warriors-cavs-celtics-raptors/6626cmukbzrq1x4fh6kfy4qbq
This will be broken utilizing the criteria set forth in subparagraph a. below (in the case of ties involving two teams) and subparagraph b. below (in the case of ties involving more than two teams), and the guidelines set forth in subparagraph c. below
(1) Better winning percentage in games against each other
(2) Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(3) Better winning percentage against teams in own division (only if tied teams are in same division).
(4) Better winning percentage against teams in own conference.
(5) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(6) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in opposite conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(7) Better net result of total points scored less total points allowed against all opponents (“point differential”).
(1) Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2) Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3) Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4) Better winning percentage against teams in own conference.
(5) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(6) Better net result of total points scored less total points allowed against all opponents (“point differential”).
Uživaj