НБА

1. umece je veliko odigrati u tranziciji efikasno i bez greske

2. gledam Denver, a Jokić ima jednu od onih utakmica kad ništa ne ide i počo mrcina da se nervira

3. и у таквој утакмици кад ништа не иде буде човек на асистенцију од трипл дабла, реши сам цео продужетак, да 8/10 поена своје екипе, будалчина, олстар ове сезоне нема шта

4. u nba su vec jednom pomerali liniju za 3 nakon sto su je smislili 80ih ili kad vec, bilo je perioda kad su sipali trojke.
    recimo da ako se nastavi ovako, mozda rasire teren, i odmaknu liniju jos. menjaju oni pravila kad treba da se menjaju ne jedu govna ko evropljani sa "dusom" sporta, i fudbal bi bio jedno 50x kvalitetnija igra da amerikanci tu drze glavnu rec. znam da se mrstite dok citate ovo, i meni cudno izgleda, ali oni kad promene pravila nateraju igrace da postanu bolji, i cela igra postane bolja samo zato da bi debelom amerikancu bilo zanimljivije. to su cinjenice.

5. Rouz upalio vremensku mašinu

6. Debeli amerikanac više ne diktira priču. To cini kinez

7. publika... kad se svi gurali pod kos - odjebite iz reketa, evo vam trojke. kad onil dominirao poceli svi da igraju na tu foru, stave onaj kurac pod obrucem da tu ne smes da pipnes napadaca, i tako to.
    jedno 50x razumniji pristup od fudbala.

8. Znate kad je batler pobedio startere sa “trecom ekipom”? To ih je rouz pobedio xd

9. 50 појена пахаха

10. baš mi drago za rouza. najjači je komentar za njega imao dal avdić kad je rekao "pa dobro, simetrično je kidao ligamente na oba kolena, sad može da igra opušteno"...
    Čestitke na ovoj partiji uz želje da opet postane zver!

11. igrao je slojevito

12. Šta radi Boban protiv Embida, pa ako protiv njega može da igra, protiv koga ne može

13. Daj link.

A Denver što jebe, pa i Sakramento.

14. Izgubiše boston klipersi

15. Treba ga sacekaju on i dirk iza cocka da ga izlome ko majmuna stanglama kakva spodoba govnarska

16. Ide mi na kurac odavno a prevsio je ono kad su nas jebali pa se kreveljio ko da su oni srbija a nasi drim tim jebem li mu poreklo babunsko

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.