fercera reddit samo tako
Zap pvt
Dobice denver i portlanda u 7 tekmi, barton ce odigrati solidnu rolu pa ce vam biti zao sto ste ga tako bedno ispratili, zapamtite ovaj post vulve! P.s. Redit radi preljubazno
Daj link.
Pa samo nbastreams guglaj jebem te, tu gledamo godinama
Jeste vidli na poluvremenu onaj deda sto se pope na 8 stolica nekakav akrobata.
Janis čoukuje opasno
Solidno pišanje po prehajpovanom grčkom ciganinu
Zašto se igra ovaj istok kad će popušiti karinu od zapadne ekipe ko god da na zapadu dođe do finala
Pa bilo je govora da se napuste konferencije i uzme NFL model
Ma bilo kurac moj
Bostan-Barni ----> finale istoka
GSNJ-Portland Trail BRAZZERS ----> finale zapada
Ahhahah ali BARNI
Kako losa kosarka jebote, Hatden pretjeruje mozda cak i za svoje standarde
Hjuston trenutno greške pravi katastrofa. Lepo ja rekoh, chokeri su to
Hjuston na zapadu i Barni na istoku su timovi koji jednostavno ne umeju da doguraju do finala lige jbg
Hjuston bukv bolje igra bez Hardena.
Toronto čoukuje onako timski u plejofu otuda i nadimak Barni ahahhaha, a Hjuston čoukuje 90% zbog preterane Hardenove želje da izdominira i onda upropasti ekipu, liče ma ko bio (pošto ovo ni jednom LeBronu nije pošla za rukom) ne možeš sam u polufinalu ili kao prošle godine u finalu konferencije, još pogotovo ako ti je protivnik jedna mašinerija kao što je Golden State. Izvućićeš sam jednu utakmicu, bićeš možda najbolji pojedinac celog kola, ali po koju cenu.
Misim da je toronto sa lenardom sad druga prica, on je lider koji ima pobednicki mentalitet i toronto mi je samim tim mnogo ozbiljniji nego sa derozanom, a pritom nema vise ni lebrona da ih pokosi. Dajem im prednost nad bostonom za ulazak u finale u kojem ce imati neku sansu jedino ako kojim slucajem gsnj ne bude protivnik. A voriorsi mi deluju nekako ko da im je svih ovih godina kazins bio glavni igrac pa im sad enormno fali haha morace i oni da podignu nivo igre ako zele da udju u finale, setimo se samo da su prosle sezone jedva prosli hjustona i to je nesto bilo jer se pol povredio ako se dobro secam
Ej pa imam preko telenora besplatan league pass