НБА

1. Toronto čoukuje onako timski u plejofu otuda i nadimak Barni ahahhaha, a Hjuston čoukuje 90% zbog preterane Hardenove želje da izdominira i onda upropasti ekipu, liče ma ko bio (pošto ovo ni jednom LeBronu nije pošla za rukom) ne možeš sam u polufinalu ili kao prošle godine u finalu konferencije, još pogotovo ako ti je protivnik jedna mašinerija kao što je Golden State. Izvućićeš sam jednu utakmicu, bićeš možda najbolji pojedinac celog kola, ali po koju cenu.

2. Misim da je toronto sa lenardom sad druga prica, on je lider koji ima pobednicki mentalitet i toronto mi je samim tim mnogo ozbiljniji nego sa derozanom, a pritom nema vise ni lebrona da ih pokosi. Dajem im prednost nad bostonom za ulazak u finale u kojem ce imati neku sansu jedino ako kojim slucajem gsnj ne bude protivnik. A voriorsi mi deluju nekako ko da im je svih ovih godina kazins bio glavni igrac pa im sad enormno fali haha morace i oni da podignu nivo igre ako zele da udju u finale, setimo se samo da su prosle sezone jedva prosli hjustona i to je nesto bilo jer se pol povredio ako se dobro secam

3. Ali sudije kako puse kurac u korist Golden Stejta ovo je neverovatno

4. Zašto ovde inače niko ne pomenu smrt legendarnog Džona Havličeka? Ili all time scoring leader najtrofejnije franšize nije bitan?

Inače GSW je jednostavno GSW koliko god im tim izgledao loše naći će se neko ko će u jednom trenutku da se razigra i da u narednih 6 napada 6 puta pogodi trojku i napravi razliku. Ako nije neko od splash brothersa ili Durant onda je npr Iguodala, ako nije on onda je fazon Jonas Jerebko jebeni i to jednostavno ni jedan tim u ligi još nije naučio kako da brani.

Što se Toronta tiče da deluje kao da im se malo mentalitet ustalio i u toku plejofa to jest da više ne postaju BARNI, stoji sad na putu nemaju LeBrona i Klivlend, takođe dobili su igrača koji zna kako se osvajaju titule u vidu Lenarda, da ne zaboravimo da imaju i Marka Gasola kao i još par veoma solidnih igrača, ali ipak iskreno ne vidim da bi mogli da dobiju ni Bostona, a ni Milvokija iskreno.

Kakve veze ima što Denver ima 3:1 u regularnom delu sezone protiv Portlanda lol? Denver se presolidno izmorio u seriji protiv Sparsa i ako ne povedu 2:0 u seriji protiv Portlanda u ove prve dve što igraju na svom parketu, nemaju šta da traže protiv da svakako oslabljenog Portlanda.

Generalno zapad kao i proteklih nekoliko sezona masu jači od istoka, ali zapad ovako kurčina, istok zanimljiviji za gledanje.

5. Ne ali kad vidim da ubedljivo najjači tim lige ovoliko guraju sudije govna mi se kusaju.

6. A šta očekuješ brt, naravno da će u jebenom sportu u 2019. godini sudije da poguravaju

pod 1. timove sa parama

pod 2. najjače timove

7. Očajne su sudije generalno, ja nisam stekao utisak da su navlačili namerno

8. Jedva, jedva. I to uz solidno domacinsko sudjenje. Sreca pa je kazins povredjen inace ne bi bilo zanimljivo

9. Kevin Durent dogodine u Niksima

DurentNiks--->Durentiks--->Durenks--->DUREX

Izaći ću sam...

10. Napravi Fila brejk.

11. A dobio i Niđo Portlanda.

Čekamo Zapatu.

12. Ovo čak ni nije bilo toliko jedva. Jest samo osam razlike, ali celu četvrtu vodili Nuggetsi između 7 i 13.

Jokić ubio.

13. Ali situacija kad Mari ide i ostaje sam na trojci i nema potrebe da žuri, ali ipak šutira jer je sam, promašuje naravno, ide kontra i Denver se nekako sačuva, Jokić prilazi Mareju i gestikuliše u fazonu "šta ti bi čoveče"

14. Polako tek je prva. Zna Dejm šta radi.

15. Portland može jedino da dobije ako Debelog stigne umor od ovih 40+ minuta svaki drugi dan.

Gledam raspored, ubistveno za Denver. Recimo, igraju treću utakmicu dan ranije od Hjuston-GS iako su počeli seriju dan kasnije, što će reći dva dana manje odmora od Durenta i Hardena.

Dobro, malo su i sami krivi, jedini su odigrali 7 utakmica u prvoj rundi.

16. u nba se ljudi ne umaraju.svaki put kada neko ne odigra dobro/ne sere ga dovoljno,kazu umor.2 dana posle tog umora tako umorni daju po 50 koseva ko iz picke.

17. Pa ako se ne umaraju, onda ovi najbolji moraju da igraju po 48 minuta. Mislim, što bi rizikovali s drugom postavom. Eventualno da tu i tamo zamene one koje ne sere dovoljno...

18. malo da predanu u toku tekme.do sledece ih oporave.i bosanac moze raditi 10 sati na gradjevini,ali ce biti bolji ako mu tu i tamo das malo da pauzira.
    nije bas da sam bio najozbiljniji.

19. nije bas da sam bio najozbiljniji

Ok, ni ja.

20. Ja ne umem da razlikujem Herisa i Mareja. Potpuno isto izgledaju i igraju potpuno isto. Ili se ja ne trudim previše

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.