Thilmo
Jokari se stegla mudašca u zadnjoj četvrtini, 4-5 promaśaja za redom.
Lik igrao 23:57 u drugom poluvremenu, nije mogao da diše, jer je fazon jedini igrač koji je iole konstantan u seriji. Za svaki šut morao da se naradi na sav taj umor i dođe Tilmo na šaljivom sajtu vukajlija.com da se lik usrao.
Portland je drastično bolji matchup za Nuggetse od SAS-a, koliko god SAS bio neozbiljan, još sada na centru imaju lika koji ne može ni zdrav da prismrdi čuvanju Jokića, a sada je povređen. U suštini, Denver u 5/6.
Sad se ceo tim posrao, svima im ovo prvi PO u karijeri. Sad će to drugačije izgledati malo. Kontam da će da se opuste malo.
Seru svi po Denveru, a usrace se po Portlandu 3-1 imaju u sezoni protiv njih, a u tom jednom porazu odmarali prvu petorku, jos ovi ostali bez Nurkica, a Kanter im upitan zbog ramena
Jeste bio umoran, al odigrali klasičan pik end rol i on ostao sam na trojci, uvek ali uvek to šutne, sad krenuo na ulaz i izgubio loptu. 3-4 slične situacije je imao gde se pogubio.
I to je normalno jer je mlad i neiskusan, al da dođe Reme i kaže to je samo od umora, pa nije baš.
Pa ovo mu je fazon prva utakmica u karijeri gde je igrao 40+, onaj majmun ga ne vadi ni na +15 da odmori malo jer kad on izađe ovi ne znaju gde biju. On im izvukao seriju, ovo oko njega jad
Denver možda čak isto sweep od strane Dejma.
Jokari se stegla mudašca u zadnjoj četvrtini, 4-5 promaśaja za redom.
Lik igrao 23:57 u drugom poluvremenu, nije mogao da diše, jer je fazon jedini igrač koji je iole konstantan u seriji. Za svaki šut morao da se naradi na sav taj umor i dođe Tilmo na šaljivom sajtu vukajlija.com da se lik usrao.
Portland je drastično bolji matchup za Nuggetse od SAS-a, koliko god SAS bio neozbiljan, još sada na centru imaju lika koji ne može ni zdrav da prismrdi čuvanju Jokića, a sada je povređen. U suštini, Denver u 5/6.
Sad se ceo tim posrao, svima im ovo prvi PO u karijeri. Sad će to drugačije izgledati malo. Kontam da će da se opuste malo.
Seru svi po Denveru, a usrace se po Portlandu 3-1 imaju u sezoni protiv njih, a u tom jednom porazu odmarali prvu petorku, jos ovi ostali bez Nurkica, a Kanter im upitan zbog ramena
Ljudi vi ne shvatate da je otkucalo Dame o'clock.
4-0 Portland.
Tacno, nema ko da čuva Jokića u Portlandu. Ali... 7 tekmi za ovo telo koje drma 2 l kokakole dnevno je mnogo. Bice preumoran.
Denver se iskidao protiv SAS-a,7 teških fizikanerskih tekmi,a Portland 4 sa OC,faktor odmora,odnosno umora može biti match winner na strani PTB
Jesi li gledao utakmicu Reme?
Jeste bio umoran, al odigrali klasičan pik end rol i on ostao sam na trojci, uvek ali uvek to šutne, sad krenuo na ulaz i izgubio loptu. 3-4 slične situacije je imao gde se pogubio.
I to je normalno jer je mlad i neiskusan, al da dođe Reme i kaže to je samo od umora, pa nije baš.
Pa ovo mu je fazon prva utakmica u karijeri gde je igrao 40+, onaj majmun ga ne vadi ni na +15 da odmori malo jer kad on izađe ovi ne znaju gde biju. On im izvukao seriju, ovo oko njega jad
Al Barton kakav lik, uhvati loptu pod košem i Jokić se nudi da je prevede. Ma jok, crnče zabilo glavu i cepa prema košu ne jebe živu silu.
Barton- Žalgiris
Marej može i do Barse tipa da dogura.
Heris je neki Efes nivo.
Milsap mooooožda Real al samo na staru slavu.
Plamli Solnok.
S tim ljudima igra Jokić mudonja.
Ja mislim da njima treba neka životinja za odbranu tipa Rodman. Nekako mi mnogo mekani u defanzivi.
Ali sve je to nebitno sada. Prožima nas sve DAME TIME
Sad kad su skinuli pritisak ispadanja u prvoj rundi, otrešće ih Denver 4-1 moožda 4-2.
Milsap je ok da se ne zajebavamo, da budu ozbiljna ekipa jedino ih MPJ sledece sezone moze iscupati na 3, jer duo Krejg-Barton je jedva za EL
Mislap je preiskusan baja, dobro je i plaćen. Al nekako mi ne igra na tom nivou. Kao da mu smeta što nije prva violina u timu.
Kako da ne, Milsap nikad nije ni bio niti može biti prva violina i on to vrlo dobro zna
Može biti prva VOLINA heheheh.
DAME TIME
A
M
E
T
I
M
E
милвоки усерава бостон биће 10+ разлике а брада ће сам да потопи гсњ
одавно нисам видео физички одурнији тим голден стејта
Kari sa tim imenom ne može da bude košarkaš... može eventualno da bude indijski začin koji je i afrodizijak. Ima nešto i u toj nauci o imenima...