Prijava

Mareju je vilica odvojena od ostatka glave, gde gornji deo skakuće dok priča, pošto je Kanađanin.

Ovaj Drejk ja mislim da baksuzita Toronto... juče opet choke

Je l tačno da se NBA od sledeće sezone sa Sportkluba seli na Arenu?

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/seoba-nba-lige-u-srba-sa-sportkluba-na-arenu/325941

Izgleda da jeste. Vrhunski!

Sanitarni čvor
u nba se ljudi ne umaraju.svaki put kada neko ne odigra dobro/ne sere ga dovoljno,kazu umor.2 dana posle tog umora tako umorni daju po 50 koseva ko iz picke.

Jeste, a ovo što se učestalo povređuju je planski.

Edin i Kole da prenose he vrh. Al je gomno što ja inam sportklubove.

Nek puše kurac nek se dogovore onda sa sbbom
najveći kablovski operater da nema prenos ni abe i nba
jedu govna

Srki Radojević》 edin

Change my mind

Dojaja imaće na sport klubu još prostora za teniske turnire po estoniji i slovačkoj, a možda i krenu da prenose vrlo popularnu drugu luksemburšku ligu u fudbalu...

Mene boli kur u principu imam league pass slušam gospodu Majka Brina, Van Gandija itd...

Majk brin je onaj sto posle trojki govori Baaaaaaang

Na sport klubu vredno pažnje ostaju samo primera i premijer i NFL

Ma pazi Zap i ja 90% NBA utakmica gledam preko nekog strima sa r/nbastreams reddita, ali ipak sećam se kad arena nije mogla da prismrdi sporklubu a sportklub sad bukvalno postao kanal koji prenosi svaki najnebitniji teniski turnir kao i kineske, austrijske i razne druge budibogsnama fudbalske lige...

-james, three pointer, won't go, rebound bosh, back to allen, his three pointer BAAAAANG... BAAANNGG. TIE GAME WITH 5 SECONDS REMAINING. SPURS DO NOT HAVE A TIME OUT!

D A M E T I M E
A
M
E

T
I
M
E

Ja sad na redditu nisam mogao da pronađem strim za plejof.

Na svakom strimu mi izbacuje zvanični NBA kanal i traži da se pretplatim.

Jedino ako sam nešto pogrešno tražio.

Al skinuo sam aplikaciju mobdro, kao preventivu. Ima sve Arene i Sportklubove ako nekom treba

Kapetane, uvek sam isto trazio i celu sezonu gledao na redditu.

Sad za plejof je taj problem.

Vidim da se razumes, ajde ostavi lajvstrim za Denver veceras.

nmg da ostanem budan toliko kasno bicu kaznjen