Prijava

Odvratni su dresovi lol.

hahhahahhah understandable have a great day

Super su im dresovi baš, neka kombinacija Celticsa i SuperSonicsa

Ovo sam lupio kakvi sonicsi, oni su bili dosta DREČAVI, ovo je samo celtics look alike

lool kakav kos pa onda zamalo sve da zasere ovim faulom nad derozanom

prelepa akcija za pobedu

To ne da nije bio faul nego ne znam kako Mekmilan nije tražio da gledaju snimak. Možda su i gledali pa ipak ostali pri odluci, kako god - veze s faulom nema.

Ma pipnuo ga gluperda po ruci desnoj, to je onaj tip faula koji traže pičkice na basket pa im kažeš sledeći put ću ti dam stvarno razlog da tražiš faul. Zašto uopšte zatvarati derozana koji nije bog zna kakav trojkaš toliko agresivno to je pitanje, ali dobro jebiga povuklo ga.

Šta napraviše Jokić i Gordon večeras, nestvarno.

Taj lik je do te mere neprestano napinjao i smarao kako je konjušar novi mesija da su ga banovali sa embiej sabredita. Baš je bio ono nepodnošljiv, preterivao je. Sada isto to radi sa jebenim AJZEOM HARTENŠTAJNOM od svih centara. Klasičan throw shit at the wall and see if it sticks tip lika. Kao 'predvideo' on, jeste mojega, samo se izodvaljivao i onda ako ga usere da pogodi nešto usralo ga.
A ovo jutros stvarno bila dobra tekma i napeta, zamalo da zakasnim na poso jebo te TATA, do 15 do 8 igrali. A finiksu se Buker povredio u prvoj četvrtini i jebeni Lendri Šemet ih držao u životu. Nema kurca od denvera i prstena ali barem konjušar ima šansu da bude neprikosnoveni MVP regularne sezone svih vremena.