Prijava

Hartenštajn je opasan potencijal po meni, jak je, agilan, porašće još malo i - lud je, što je najvažnije. Ako uspeju da ga nauče košarci još malo biće jako dobar. Ne znam za taj Denverov prsten, moguće je ako ostanu zdravi i ako krenu da igraju iole pristojnu odbranu. I da, ako nadju način da kolko - tolko pariraju dok guzonja sedi na klupi.

A ovo jutros stvarno bila dobra tekma i napeta, zamalo da zakasnim na poso jebo te TATA, do 15 do 8 igrali.

kako radis i gledas nba??

pa ustao sam samo za drugo poluvreme LOL

ja mislio ti nocna tica a ti lepo u 5, kafa i nba.

60 poena, 21 skok, 10 asistencija. Ajd što je to nestvarno samo po sebi, i što je prvi čovek ikada da postigne takav tripl dabl, i što je deklasirao čitavu jednu ekipu - ali na koji način je oteo tu pobedu, gurnuvši ih nekako u produžetak, ne bi prošlo ni u holivudskim filmovima jer bi ljudi bukv. bili u fazonu daaa jestee, aj gasi ovo sranje. https://www.youtube.com/watch?v=vfvwfbbmCQU&ab_channel=DallasMavericks

Ehh zašto sudije nemaju više ovakav $w4g https://www.youtube.com/watch?v=w3yhn0GNCN8
kao da mu džejson vilijams sin rođeni s ovaj seksi pas

Ne znam za vas ali sam iskreno srećan zbog Sacramenta.

Šta te tačno čini srećnim u vezi sa njima?

Jer sam pripadnik ugrožene vrste njihovih fanova.

Čisto onako iz bola u kurcu kad bi me neko pitao za koga navijam do pre neku godinu bih pričao za Sakramento, jer sam znao da su daleko underdogovi.

Ali eto Domantas, Fox i Murray su stvorili jak tim gde su se prva dvojica provukla u All Stars, dok se Kigan bori za Rookie of the Year.
Takodje, Sacramento je trenutno 3. na zapadu

Juče su izgubili od retardirane minesote, labavi su mi previše ali dobro je što će napokon makar da okuse plejof posle tolike suše. Boli me kurac što si dupli nikog ne troluješ itd itd.

Ma kakav plejof [anse nemaju, ispadaju u doigravanju sig.

kako me samo troluješ kao ovamo kucaš normalnom neošišanom latinicom a ovde umesto š ide zagrada vrh brate

Nisam ni video, a trolujem te da :D Da ti brže prodje vreme, to ja tebe radi. Kako su oni kreteni pustili Sabonisa nikada mi neće biti jasno, bukv. ekipu možeš da praviš oko njega.

Kajri oti[ao kod Luke u Dalas, tetralol. Kakav će ono urnebes ispasti ne mogu ni da pretpostavim. Luka traži trejd na leto.

Ma tražiće Kajri trejd i sam čim shvati da je Dalas u dugoj vremenskoj zoni, a on ne veruje u vremenske zone, pa će posle nekoliko utakmica zbog toga da se naljuti i presedi do kraja sezone.

Ne dobro ajde, ovo je sig uz Lukino dopuštenje + je vrv biznis u prvom planu - sad otpr. kreće prodaja sezonskih karata, biće ih više na tv-u a i Kajriju ističe ugovor na leto, ne znam koliko su rasteretili seleri kep sa ovom dvojicom što su ih poslali u Bruklin. Rasteretiće i Luku malo od lopte i moći će da igra drugačije, jer ono vugljanje lopte nikud nije vodilo. Ali ko će bre da im igra odbranu? Malo što su Bronsona pustili kreteni, već nikog pametnog nisu doveli. Ako ne budu postizali 140 poena po meču neće ni do plej ina dobaciti.

Hahahaha da :) Vidi moglo bi to i da radi, u suštini, ništa nisu izgubili odlaskom ove dvojice. A dobar je Kajri ove sezone, odlično je igrao i gurao Netse - zašto je otišao usred sezone pojma nemam, jer generalno dosta su dobro Neci izgledali. Jeste da je zapelo oko novog ugovora al nije ni to rešenje.

S druge strane - Lebron ide u penziju i neko će postati novo zaštitno lice lige - mislim da će pokušati Luku da izguraju, belac je, lep momak, simpatičan, i već je ime. To bi donelo dosta para i koristi svima oko njega, možda gledaju sad da naprave nekakav šampionski tim i možda napadnu prsten, mada hako teško. Ne znam ni ko mu je konkurencija u toj priči, možda Tejtum. Morent je u Kanadi.

Irving je previše kancerogen i glup lik, on je svoje završio što se tiče neke ozbiljnije konkurentnije košarke, igraće ovako egzibiciono i rekreaciono kad mu se nakrivi kurac još par godina i onda će samo da prestane. Kao mnogo retardiraniji, gluplji i neuspešniji košarkaški Geret Bejbl.