Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A San Antonio s Vembanjamom? Za jedno 2-3 sezone...
nisam reko da ce biti lako protiv majamija, samo kazem odlazak u goste ekipi koja je upravo napravila istorijski preokret a pre toga osvojila X sampionata, a ti prvi put u svemu tome jedno 90% se zavrsava sa 0-2 pa se vadi kuci.
To je krš tim + on koji se možda i ne pokaže, tolika se galama digla oko njega da će svi igrati 100% svaki duel sa njim, da se dokažu. On je momak igrao tipa jednom nedeljno, slabašan je. Teško će se uklopiti u nba ritam i igrati na vrhunskom nivou, bar prvih sezona.
https://i.imgflip.com/7mxrl8.jpg
https://thesource.com/wp-content/uploads/2015/02/Gregg-popovich-thumbs-up.png
Talenat je van svake sumnje, ako ga zaobiđu povrede i dođe u dobre ruke, već za dve sezone može da žari i pali po NBA. Nešto kao Dončić, ali na višem nivou.
Pa krš tim sa sjajnim trenerom i ovim projekat klincem u kog polažu sve nade, a može se povredi kao i svako drugo ljudsko biće i krene da sedi na klupi.
Pa to, ako nije sklon povredama ko Zajon.
Ne vidim kako bi Denver mogao da ispadne od Majamija, to sam rekao i za Lejkerse.
Sa dduge strane, da je Golden stejt prošao bilo bi zajebano za Nagetse, to isto mislim i za Boston. Štaviše Boston mnogo žiljava ekipa, vrv bi i osvojili.
Ja kad sam pratio košarku Spursi su bili daleko od krš tima al to je bilo u periodu duncana i ginobilija lololo salim se i kasnije su bili stronkkk
Uostalom, Manu je dao desno jaje za Spurse bukv
Gledam neki intervju s jokicem iz mladosti gdje govori kako nba je nba al ne misli o igranju tamo previse, vise neka barsa panatinaikos i slicno
To je ono sto sam pricao za backu topolu Cari, treba postepeno razvijati se, postavljati dostiznije ciljeve ali imati neku viziju a ne odmah kao e ja cu da budem najbolji svih vremena onda ces pri prvoj prepreci vidjeti koliko si daleko od toga i sjebat ces se i bataliti sve
Gej Vinsent ne igra noćaske a majami osim Laurija nema nikog da igra pleja, ladno dobijaju ovo usrani seltixi
resava to rashard lewis
Rešava James Posey
Uslov da se Majami oseti inferiornim i nedostojnim finala je ispunjen. Ostaje samo da ih usere pobeda u sledećoj i to je to.
da, samo sto ce seltik da preokrene ovo...
cek da ponovim ono sto sam pricao za sektiske pre nekolko dana:
to su ti seltiksi sad.
sve dublje se kopaju al se vade posle
Zato i kažem - usere. Na kvalitet ne mogu da dobiju.
jedino se nadam da ce protiv denvera da se zabroje pa da se ukopaju 0:4 pre nego sto bi krenuli da se vade
al trenutno su po meni sanse da seltik prodje oko 80%. i onda rekoh, u finalu docekuju denver kuci nakon istorijskog preokreta, laganih 2:0 za seltikse, koji se zavrsavaju sa 4:2 na kraju istorijske sezone sa prokretima boston sampion, silver draska bradavice, espn komentatori pricaju "esmo rekli denver supak", iako su pre serije pricali da denver sad favorit jer im izbacio lejkerse