Prijava

jedino se nadam da ce protiv denvera da se zabroje pa da se ukopaju 0:4 pre nego sto bi krenuli da se vade

al trenutno su po meni sanse da seltik prodje oko 80%. i onda rekoh, u finalu docekuju denver kuci nakon istorijskog preokreta, laganih 2:0 za seltikse, koji se zavrsavaju sa 4:2 na kraju istorijske sezone sa prokretima boston sampion, silver draska bradavice, espn komentatori pricaju "esmo rekli denver supak", iako su pre serije pricali da denver sad favorit jer im izbacio lejkerse

@celt
Dakle, računaš 70:30 za Boston.
Sad da sam matematičar neki pa da to pretvorim u realne procente pošto si za denver i lejkerse predviđao 50:50...

na pocetku serije, menja se to kako idu utakmice.

celtik mi bio na 90%, pa pao na 30% pa se vratio na 80%. ako pobede sledecu idu na 100% :)

nezahvalno je bacati prognoze, al mi se cini da majami i svi mi prerano poceli da otpisujemo bezlicni tim sa 10 NPC dobrih igraca koji vec pokazao da ume da se kopa iz sranja.

Ma ima logike ovo što Celt priča. Da je Denver počistio Lejkerse kao što jeste, a da je Boston ovo dobio sa 4:2, ili 4:1, kako je trebalo, rekao bih da je finale 50:50.

Ovako, posle 0:3, ako prođe Boston, em će biti naloženi u finalu nakon nečega što niko pre nije uspeo, em će čitav sistem da se loži na taj narativ, guraće sudije, mediji, Tejtum novi Džordan idol Amerima (mlad je, najveće zvezde u ligi ili su Evropljani, ili imaju preko 33 godine). Ozbiljan favorit Boston ako prođu.

Majami ako dobije sad kod kuće, to može biti samo nešto na mišiće, jedva, biće poljuljani pred finale, nemaju šanse.

SAD našli da prave istorijske preokrete koj moj kurac. Boston je toliko loš mečap za denver da me ne bi čudilo da ih očiste s 4:0. Imaju tri igrača koje mogu da rotiraju na konjušaru, plus i onog krakatog Korneta ako zatreba za faulove. Gordon jeste zverina i moći će možda da zaustavi jednog superstara donekle ali dvojicu nema šanse. Crno im se piše iskr.

nemaju 3 nego 10, jer boston je tim koji se sastoji od igraca koji ti izlaze kao default kad pravis novog igraca u NBA 2K, default visina, tezina, nijansa boje koze jedna ispod zift crno, sto je tamo default, stavis mu slajdere sve na 83, brzina, skok, sut, stagod, i ostavis default ime Derrick White, Jaylen Brown, Jimmy Black i to.

Napravis 10 takvih, dodas Tejtuma, i napravio si tim.

naravno disklejmer ko i uvek: ne gledam nista pojma nemam, pricam iz dupeta ko melkor, ne uzimati me za ozbiljno.

al jeste ovako jbt...

1. Neće Džimi Bakec dozvoliti da bude prvi koji je ispustio 3:0, nije taj čovek.
2. Denver in six, nebitno protiv koga budu igrali finale.

kakav preokret ako ste vi normalni evo. slažem se sa parčadom

brate, sve sto treba da urade je da dobiju dve za redom sto u ovom trenutku vrlo realno, ako ne i verovatije izgleda

I da se niko ne povredi i da stignu da se zapiju, navare, istrezne, odmore i sa 100% snage odu na Denver za koji dan. Važi.

Denveru kolac spremljen je

celte ima da te vrebam po sajtu kad majami dobije 4 2!!

Denveru kolac spremljen je

kolač

i kolač i kolaц и курац

Ajde bre šta su ovi dozvolili da im ovaj skaposani Wajt uzima skok u napadu pa zagradi to jebem ti sve de šta imaš. I tebi Dankane Robinsone za one dve otvorene trice promašene. Aukurac i treba ispadnete

Za ove seltikse, totalno sam u pravu, dok melkor standardno pojma nema, i krivo mi zbog toga…