Prijava

I kao takav kezual, nisam odgledao ni jednu utakmicu, serem i tvrdim da su mi analize bolje utemeljene od melkorovih koji kanda gleda ovo, sta li gleda :)

Ma nije to ništa bitno, sve što treba da znaš je

- Spolstra na klupi
- dobili već dve u Bostonu, i to obe tesne prelomili
- čitav tim igra standardno dobro
- Bakecu je ovo prekretnica, bukvalno. Ova sedma može da mu obeleži karijeru, da ga pamte po tome kako je anderdog tim iz plejina odveo u finale, pobedom na protivničkom terenu i izbacivanjem ekipe koja je bila projektovana da uzme prsten. Nakon dve lošije utakmice, Bakec odigrao partiju života i izbacio strašne Seltikse. To bi mu bukv. mogao biti hajlajt karijere, još ako bi uzeo prsten, čitav dok. od 40 minuta bi napravili po tome, postao bi HOF, legenda...Dobro zvuči, vredi boriti se za to, a Bakec je čovek za takav jedan scenario.

- čitav tim igra standardno dobro

Ali ne igra, to je problem.

Ma kako ne igraju Šmo brt nemoj lupati, s obzirom na kvalitet igraju odlično, na svom su nivou svaku + su onu jednu odigrali predobro, takvu ne mogu da ponove vrv nikad više. Boston je daleko bolji što se tiče rotacije i individualnog kvaliteta, ovi ih dobijaju na klasično neodustajanje - drže se tu negde do pred kraj i onda krenu svom silom i da brane i da napadaju. Tu Boston nema šta da traži, čoukovali su sve do jedne i protiv Atlante i protiv Siksersa, a i protiv Hita - sve što je ušlo u neizvesnu završnicu su izgubili - sem one jedne protiv Filadelfije kad je Tejtum eksplodirao (da je omašio samo jednu od tih trojki, ispali bi). Slabi su u glavi, pucaju pod pritiskom, nonšalantno igraju, gube lopte, ne trče nazad u tranziciji...I to će ih koštati. Igrački su najjači tim u ligi ubedljivo, ali šta vredi.

Ozbiljni čoukeri ovi Seltiksi, nema šta.

Već petu utakmicu uzastopno gde poraz znači kraj, oni dobiše.

Celte ne kaže se KANDA nego VALDA

Grešiš Ag, Atlanta i Siksersi su krš od timova u odnosu na njih. I Hoksi su im uzeli dve, od ovih su zamalo čak ispali. Hit je u problemima zbog povreda ali preozbiljna ekipa sa identitetom, kulturom, tradicijom itd. Sa njima je teže samo zbog toga. I izbaciće ih, videćeš.

Hit je u problemima zbog povreda ali preozbiljna ekipa sa identitetom, kulturom, tradicijom itd

seltiksi, sa druge strane, tikve bez korena :)

Jer lično doživljavamo Jokićeve neuspehe koji će da uslede ako prođe Boston.

Evo male statistike kad neki tim ima više dana odmora od onog drugog.

1 dan odmora više: 13-10 u korist onih koji su odmarali duže
2 dana: 5-6
3 dana: 8-6
4 dana: 1-4
5 dana: 5-3
6 dana: 2-1
7 dana: 2-2 (biće slučaj ove godine)
8 dana: 1-0

Zaključak: Nema benefita, Boston dobija.

Ma nema sta, smoklja govornik istine je rekao da prolazi boston, s druge strane melkovo prorocanstvo kaze miami i to je meni sasvim dovoljno da budem siguran u prolazak bostona

Ja lowkey u ovim mojim proseravanjima sam sve pogodio btw

Imate još cirka 14 sati da mi se širite na ovoj temi, zatim paljba.

Sudijska ekipa za noćaske je Skot Foster, Toni Bradrs i neki nebitni lik Džon Goubl bitna su samo ova dva retarda.
Žao mi je melky majami ti je ispao

boston publika pizdi, majami publika pizdi, neutralni posmatraci kapiraju da ce da useru utalmicu sudije, silvera boli kitica

i ako mene pitate ovo je mozda cak i prednost za majami ako postoji ikakva prednost koju mogu da imaju.

npr, da normalno sudjenje, ne postoji univerzum u kojem pobedjuje majami, a ovako sudije neujednaceni kriterijum, kosevi stoje nakrivo, kore od banane padaju na parket, iz publike iskoci random ona bokserska rukavica na razvlacenje da udari nekog, ako izadjes u aut upadnes u jarak, svaka 3. lopta koju ubace medicinka i tako, ako se bude o svemu drugom radilo osim o igranju kosarke, mozda, eventualno, ako se poklopi jupiter i mesec, majami ima 0.001% sanse da prodje dalje ovo.

kelte volim tebe volim seltik volim i kelte ali nema teorije da će sad da dobiju znači tri i po metra kurca nema da dobijaju ovo

da si citao sta sam pisao video bi da ne volim boston seltikse, ali zdrav razum svakome kaze da ne postoji sansa da majami pobedi, osim u ovom slucaju koji navedoh.

batler ce jadan, ni kriv ni duzan, da ostane upamcen kao generacijski choker samo zato jer jebeni seltiksi ne mogu da uzmu i da igraju od pocetka kako umeju nego kao aj sad cemo uz bol u kurcu da prodjemo ovo.

nit bio zasluzan on za pobedu u prve 3 ustvari, nit kriv sto ce izgube naredne 4, a ostace upamcen kao glavni chok u NBA samo jer bio najbolji igrac u slabijoj ekipi protiv ekipe koja je debelo jaca ali se kretenise.