Prijava

Utakmica 7, lozenje, napeto, seltiks majami 121:97, u jednom trenutku vodili 91:55

Kako je sve delovalo idealno za Denver, izbegli Voriorse, počistili Lejkerse i dobiju najbolji mečap sa istoka, Majami. Gde imaju presnost domaćeg terena.

- Hit već dobio dve u Bostonu, znaju da mogu.

- Sve utakmice koje su bile tesne, sem ove sinoć, su dobili - i ovo su trebali da dobiju, Boston redovno čoukuje tu završnicu, umesto da su priveli kraju jedva se izvukli.

- Bakec odigrao dve loše utakmice, tri loše zaredom je prosto nemoguće + on da bude prvi čiji tim je ispao posle 3:0 - šanse nema, pregaziće ih sledeću, 40 poena ima da im spakuje.

- Spolstra bolji trener mnogo od ovog drugog, spremiće ekipu kako treba.

Realno igraće i Boston vrv jako dobro ali teško da će dobiti. I protiv Hoksa i protiv Siksersa su imali neka baš loša izdanja, imaju te padove u igri nenormalne. Ide dalje Hit.

Brate ovo tvoje listanje stvari koje su se već desile ničemu ne doprinosi. Batler i dalje uzima otprilike isti broj šuteva kao i u svakoj do sad utakmici samo problem je što su počeli mnogo agresivnije odbranu da igraju na njemu, i to na granici faula svaki napad, trude se da mu ne padaju više na fintu šuta, a nema baš neke druge GO-TO MOVES, ili izolacija i šut sa poludistance ili zidanje, finta i šut uz mnogo kontakta. BIJU ga, ono baš, muški ga biju. Ne kao bed bojsi što su bili njegovog tatka Džordana ali biju ga, svaki napad on oseti jak kontakt. Apsolutno je istrošen, ne može više ovaj tempo da podnese, a sudije naravno usmeravaju narativ kako samo oni umeju, Tejtumu i Braunu se svira svaki i najmanji kontakt i dobijaju bacanja. Da su sinoć imali ujednačen kriterij, Batler bi imao barem 25 bacanja kad je Tejtum već dobio 15.
Spolstra može da bude bolji trener kolko god hoće, a jeste, razlika u kvalitetu rostera je očigledna i sad dolazi do izražaja.
Sve može da se desi naravno, možda se Adebajo trgne, ali trenutno je otprilike 83% boston klipersi ulaze 17% majami.

Apsolutno je istrošen, ne može više ovaj tempo da podnese

C, nije to Džoelembid pa da ne može, to je Džordan Majkla dete, ima da odigra sa 100% svaki sekund. Nisam gledao, kako god, forsirala se ta sedma, i biće fer sudjenje u zadnjoj, ne sumnjam. Majami tvrda, žilava i zajebana ekipa koja ne odstupa nikad, Tejtum i Braun su imali previše loših utakmica, slabi su, čoukuju, nisu kalibar Džimi Bakeca ni jedan ni drugi. Ako ne krenu da gaze od samog starta, a neće, i ako Majami ostane tu negde u egalu veći deo utakmice - a hoće, ući će voda u uši, pritisak, šta ako izgubimo na domaćem terenu ovu zadnju itd. Ide Majami dalje.

Kako bih i ja voleo da mogu tako da ignorišem stvarnost i pustim sebi neki film u glavi i ubedim se u njega ehh

Ne razumeš, Bakec je mislim 33 i vodi anderdog ekipu iz plejina u veliko finale, koje može da osvoji sad i možda nikad više, pošto nije više 27. To je čovek kog je rodjena majka izbacila na ulicu kad je bio dete, prošao je u životu sito i rešeto, i jak je ko granit (jači i od Džake lol). Taj čovek zna ko je i šta je i šta mu je činiti, seda na avion, ide u Boston i nastavlja bajku. Ostatak tima će takodje biti na tom nivou, rotacija od 7-8 momaka koji će odigrati svih 48 minuta u najžešćem mogućem tempu. Biće tu gomila promašenih šuteva, izgubljenih lopti, svega i svačega - ali dobiće ih na srčanost i borbu, ne sumnjam u to bukvalno nimalo. Prekosutra ima da se probudim i bacim pogled na lajvskor samo kako bi natenane mogao da pogledam hajlajce, i Barklija i Šeka koji slave dramatičnu pobedu Majamija.

Brate al je tebi dobro.

Sto bi bilo lepo da jednom u zivotu pogodis nesto :)

to je Džordan Majkla dete

O kome pricate, nisam u toku, zar nisu dzordanovi sinovi neki nizerazredni kosarkasi tj ona dvojica za koju znam

Preksutra u ovo vreme, dupe će vi gu pomerim.

Vas dva ste rapidno prešli put od nemača pojma do lupača gluposti, a saćete, očigledno, da padnete na niske grane neznača ničega.

Sve do 0.1 sekundu pred kraj bio je idealan scenario za Denver.

Ja ne lupam gluposti baki, gledam utakmice i donosim zaključke na osnovu viđenog, za razliku od nekih ovde.
Pliduu, pričamo o Džimiju Batleru, postoje neosnovane glasine da mu je Majkl tatko, jer mu se pravi otac ne zna, a dosta stvari se poklapa, čak su našli informaciju da je Džordan igrao na gostovanju u Hjustonu, mestu rođenja Džimijevom, u vreme kada je Džimi mogao biti začet. Možda mu je vodio ljubav sa mamom.

Hvala na informaciji Šmo, zanimljivo haha

a i liči malo iskr

C to su gluposti nevidjene, ćale se zna jako dobro, živeo sa njima, napustio ih, i kad je Džimi malo odrastao i počeo da liči na njega - keva ga izbaci iz kuće, baš zbog toga, jer nije mogla da podnese (i ta sranja). Odrastao sa drugarom, njegovi ga prihvatili kao svoje dete bukv. i danas te ljude smatra roditeljima i tako se i ponaša. Šmo brt ne može tako, il si nemač pojma il si lupač gluposti, nemoš tako kako ti se ćefne da menjaš kategorije. Odluči se već jednom čoveče.

Pa kako brt kad si ti zauzeo obe te kategorije, nema mesta za nas ostale. I moraš da shvatiš da čak i ako nekim čudom majami pobedi, što ja nigde nisam isključio kao mogućnost, to definitivno neće imati nikakve veze sa tobom i time što si ti odradio svoju čuvenu throw shit at the wall and see if it sticks strategiju, a pogotovo neće pokazati nikakvu tvoju 'stručnost' ili 'znanje' ili koji god drugi trip imaš kad kenjaš ovde.

Sa vama kežualima ću se obračunati za nekih 35 sati, do tada dovidjenja.

Ja tako bacio govno za seltik jedini kad majami 3:0 bio pa se zalepi jebo ga