НБА

1. Vidis, jeste bolno da se navija za Srbiju, sa stabibokadbibilo, al zamisli kako je sad kamerunskim uzivaocima kosarke, koji navijali za Embida po NBA

2. mada igranje za SAD mi ima smisla. ipak zivi tamo od jebem li ga, 15. god, vise je do sad amerikanac nego kamerunac, nece se sigurno vraca da zivi nazad tamo, igra za ameriku, sve u redu.

ono sa francuskom mi sa druge strane uopste jebeno nije bilo jasno. dali mu pasos i sad ce igra za francusku, a nikad krocio verovatno tamo, verovatno kolonija kamerun pa prica francuski i toliko. aj da je neki tobey ili tako neki americki igrac za kog ne postoji nikakva sansa da ce ikad da zaigra za svoju reprezentaciju i onda aj jbg, da igra malo reprezentativnu kosarku za slovakiju neku tamo kako se zove, al on bukvalno mogao bez ikakvog truda da igra i za kamerun, i eto sad, za SAD, a on tu nesto jede govna sa francuskom.
    nije mi jasno.

3. ti si pravi emvipi џоеле, џоелее

4. nema leka za kad je čoek ubazda

Džoel Ubaazd

5. ne znam sta mu u glavi, verovatno to vidi kao neki "leveridz" kako bi dobio bolju poziciju u team USA i tako neka sranja, jer kamerunom kao reprezentacijom moze da pripreti nikome.

pri cemu totalno nepotrebno, jer to ne funkcionise tako, al ko sam ja da mu pricam, osvojio MVP sa tim prenemaganjima, sto se njega tice, to radi.

team USA je postao jedno 10% slabiji sa ovim, nego da su uzeli plamlija ili ekvivalenta kog god, al ko ih jebe.

6. Jel prenosi neko Real Madrid-Dalas

7. Igraju za par minuta

8. Kakve su kvote na Denver da uzme salataru?

9. vcrs prvo kolo nba lige i odma derbi lejkersi nageci, jel se konjusar odmorio psihicki?

10. Jeste, i skontali ovi u predsezoni da igra dosta agresivnije, uzima više šuteva itd. Biće zanimljivo

11. kuraczagranje tebra sta mislis, koliko ce tekmi trebati da prodje da svi oni sto su ranije pratili jokaru i ostajali budni opet nastave to da rade

12. Haha reko sam ja, zaboravice mu se brze bolje

13. tebra da se ne lazemo, vecina ga je i sad branila

14. Konjušar tripl dabl protiv kralja.

15. nova moralna pobeda fejkersa

dobra taktika dejvisa doduše, svaki napad se zaleti u konjušara, odbij se ko od zida, razderi se AAAEEUUGHHH i nadaj se da će dobiješ bacanja

funkcioniše samo u prvom poluvremenu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.