НБА
  • Š

e da i da kažem za dnevnik samo

Gordone brate mili voli te tvoj brat ali ajde malo ta slobodna bacanja jebem mu mater pa na šta ovo liči sram te bilo barabo jedna

• celt

klivlend i orlando na 90% pobede denver na 50%.

klivlend i orlando na 100% duvaju od denvera na 100%

u tome je fora sa regularnom sezonom i nba, sto mislim da ne kazuje puno. kaze nesto naravno, al mora se gleda preko 50 utakmica a ne preko jedne.

• Š

Nije klivlend bio na 90% sinoć nikako, nije im igrao Mičel, jedino ako pričaš o nekom voljnom momentu ili nešto, ali to je uvek tako jer denver igra letargično i onda se ti uslovno rečeno 'slabi' timovi popale da pobede šampiona ili štagod. Ne volim da posmatram regularnu sezonu tako kao ti, vrlo brzo to može da preraste u nekih 10+ vezanih poraza i onda se plasman u plejof ugrozi.

• celt

svi igraju letargicno, mnogo utakmica. igraju i slabi, al kad naidju na jakog oni rese tad da se popale.

tako da jebem li ga, denver izgleda kao da uglavnom pobedjuje i sa 50% bola u kurcu, tako da bukvalno do tih 10 povezanih poraza nema sta mnogo gledati.

tipa izgube jednu, dve, pa vidis da zapnu, pobede naredne 5, to ti je otprilike profil sampionskog tima u NBA.

ne znam koji su bili bas jebeno ubedljivi tokom sezone, onda i u plejofu, to je nivo bulsa 90tih, gsw onomad i slicno.
    mozda i denver istera to, jebem li ga, mada mi ne lice na takav tim.

• celt

ono, premijer liga, izgubi city od brnlija, odma nedelju dana novinari, sta je poslo naopako, katastrofa, izgubice ligu zbog ovog, menjaj trenera itditd.

nba, izgubi sampion od sarlot hornetsa:
    https://youtu.be/6pc0u-iqIDw?t=3

• celt

jel vam kasni video na youtubu 5s pre nego sto se pusti i koji ste browser?

lik provalio da posto su krenuli ovo sa adblokom, ljudi poceli da instaliraju druge browsere osim chroma, i onda namerno ugradili delay ako nije hrom, da izgleda kao da browser sporije radi

• Š

meni kasni i u kromu majke im ga spalim
    ali šljaka perfektno ona ublock fora što si mi udelio

• melkijades

svi igraju letargicno

Mislim da im je ovo serija gostovanja sad. Prva protiv nezgodnog Klivlenda, tek izašli iz aviona, u hotelu nisu dobro spavali jer je šestogodišnji klinac nekog bogatog Rusa digo dževu što nije dobio potkovicu od jednoroga da je nosi u sobu, trčo po hotelu vrištao i mazao govna po zidovima, morali dođu 12 pandura sa puškom za uspavljivanje da ga smire.

• melkijades

Biće drama na zapadu, mnogo timova može da uđe u tih top 8, ko zna šta ćemo sve gledati. Mislim da će Nageci gledati da ostanu zdravi za PO i uzmu jedno od tih prvih šest mesta. Možda se i pojačaju na zimu, ne znam šta mogu da trejduju za čega i na kakve pikove polažu prava.

• DP

Nba je za dokone, prove me wrong.

• celt

meni kasni i u kromu majke im ga spalim

da, ako imas adblok ceka 5s pre nego sto pusti video.

• Š

Daniel Plainview
    Nba je za dokone, prove me wrong.

pa jeste šta

Nfl je za dokone, prove me wrong.

• DP

Nfl jeste za dokone.

• Š

ovo neka nova moda ako ti se ne igra popiješ dve tehničke na brzinu i isključe te

ripčina rendom retardi koji ste pukli pare da gledate konjušara jedini put u sezoni u detroitu LOL

• B

Kako stoje sada Šmrkljo?

• Š

pal aj svi će ripnemo se izbanjamo sad malo

• melkijades

koji ste pukli pare da gledate konjušara jedini put u sezoni u detroitu

Gledam čet sinoć na lajvstrimu, masa ljudi stavila lovu na Jokića da će ne znam koliko čega da napravi xD Ali da, Mari povređen, Jokića isterali, i još izgubiš od rezervnog tima kod kuće. Retko bačene pare.

• uraczaganje

uraczaganje nadam se novom porazu lebitcha nakon onog debakla protiv žalosnih roketsa

autore smokljo kako proso denver protiv zalosnih roketsa? https://i.imgur.com/sgCERj4.png