Prijava

Ali pazi što u tim kombinacijama nema ni jednog iritantnog tima, čak ni iritantnih igrača; nema ono - daj bre, samo ovi da ne osvoje. Svi takvi poispadali u prvoj rundi, može na miru da se gleda dobra košarka.

pratim samo bazdu manje vise, sva ocekivanja su mi na to usmerena. Mozda finale pogledam zadnju ako se bude igralo od 19h

Nije to novax klasa pa da vejstujem svoje vreme

u pravu melk jbt, nema drejmonda grina nema lebrona nema embida nema bukera, jedino mi gober i tejtum lično idu na kurac ali to verovatno samo meni. kul ekipice.
a ti šmokljo skroluj do prošle sezone kad sam pogodio sve na ovoj temi dupli pozz

Što Gober i Tejtum brt, oni mi negde neutralni. Jedino što Tejtuma superhajpuju, mada sad imaju Edvardsa pa će fama oko ovog malo da splasne. Ne stvarno, nema Bruksa, Grejson Alena, Kajla Laurija, Vesbruka, saće i ovaj Markus Moris da ispadne danas, mada on jedva i da igra. Nema Kris Pola, Lejkersa, Voriorsa, Filadelfije...Milinica.

gober jer je izvikan do bola, a tejtum jer je sisica mala, tobož neki superstar ne može meda kad je najpotrebniji, koliko supertimova ti treba da osvojiš titulu junače.

уф, мирише на метлицу, имаће Јоле време да се спреми за Пари

i to ih bez goberta useruju od košarke, zaguljena gomila negroida

Metla 100%.
Minesota šampinjon.
I stvarno su bolji bez Gobera.
Jesu sudije pustili malo grublju igru, ali razlika u kvalitetu je nenormalna. Bukvalno Denver krvari za svaki poen, a Vulvsi imaju dosta lakih poena na ulaz jer Jokiću teško da digne ruke (ne daj bože i da skoči pritom). U takvoj jurnjavi, još kad te ne ide šut, Denver nema šta da traži.
Po meni igrač serije je onaj Naz(gul) Rid. Dečko je očigledno cele sezone studirao Jokića. Još kad mu saspe one trojke u facu.. Kao Vidmar prtiv Bobija.

a mehanika šuta ne dao bog
sa zemlje i ne šutira je nego kao da je IZGURUJE

i uvek uđe jebem ga usta

i onaj KAT isto, zero vertical kad šutira al uvek bez koske
to će bude new meta ubuduće, zašto trošiti energiju na skakanje kad će uđe svejedno

Hvala konjušaru što je potpisao onomad.

Spasio me je nerviranja i nespavanja. Ove sezone mirno sa strane posmatram dešavanja u plej-ofu, bez stresa i iščekivanja.

au tose nisam nado. oćete da se kladimo da će svejedno da izmisli neki izgovor za olimpijadu

sace u denveru t zavere sve to ubazda radi zbog repke

1. Bolju odbranu jednog tima u životu nisam video

2. Sad mi se baš gleda sledeća, jer šampioni, favoriti, emvipi...A ovi ih izuli iz cipela, nadigrali ih u svakom pogledu, ponizili ih skroz (rođena publika, kad je već platila tolike novce da gleda tekmu, iz besa viče "emvipi" malom Edvardsu, što je prozivka skroz na mestu)

3. Zanima me kakav će biti odgovor sad tamo. Ipak su šampioni i imaju kvalitet, imaju i vremena da se konsoliduju, a idu u totalno neprijateljsku atmosferu sad tamo, ovi će biti prenaloženi, i igrači i publika. Kontam da, ako se trgnu, mogu da prelome. Ovo do sada bila kmečavina i izmotavanje, u fazonu mi ćemo da se pojavimo a vi se ponašajte kao da smo već pobedili. C, ne može tako, idi sad tamo da se peglaš.

Sramota da ne pomenemo Nikse i Pejserse, ono je vrhunska utakmica bila sinoć.

И да не заборавимо срамне перформансе Џамала Мареја и објективно танкоћу Јола у дефу
Но опет, сад кад нусам под утиском, срце шампиона може да окрене ово

može al preksutra malo

džamal s onim kučkastim bacanjem opreme na parket svrstao sebe u redove ubazda konjušarskih razmera
konjušar u odbrani rupetina, svaki napad minesota igra 6vs4
30 razlike na domaćem terenu bez gobera, motaj kablove

ovako ce i bazda kao i ova ubazda kroz koje leto samo vi navijajte

https://x.com/SiggySwans/status/1787797917014647192

Šteta samo što su ugrobarili Pejserse sa one dve sramotne odluke na samom kraju, baš je bilo bedno. Neverovatno da zemlja od 300.000.000 ljudi ne može da obuči 50 čestitih sudija.