poziva se stado oca Gavrentija na sluzbu prociscenja od greha koja ce se odrzati u subotu, 10_og novembra sa pocetkom u 20 casova.lokacija,kao i uvek,veliki park.u slucaju loseg vremena,lokacija ce biti promenjena,i sluzba ce se vrsiti u bokanovoj kafani(ona odmah ispod kasarne).prociscenje ce se obavljati alkoholom po izboru sledbenika. Mole se ovcice i ovnovi da potvrde svoj dolazak.
ja kao sazvao jos pre nedelju dana,ali se niko nije javio da potvrdi.niko sem veverice,a ni on nije sigurno potvrdio.smatram skup otkazanim.aj pa tako :blagosilja:
Ја се не окупљам по кафанама до пред нову годину, јебага...
jebaga.sretnem dzelu,malog dzelu pre neki dan,pomenuso okupljanje,rekoh da vidim ima li ko ora.prosli put niko se nije javio.samo ti.a izgleda da ce i sad da bude tako.
Ја сам иначе увек за окупљање, али сам сад у деликатној ситуацији јер се обистинило оно са претходне стране, тако да ми је веома жао што нећу моћи да присуствујем том свечарском тренутку ако га буде...
ја бих, ал' сам финансијски тотално у ауту, много неких издатака, и не видим да ће се било шта ускоро променити.
мада ако баш буде фина организација, нека кафана са пар људи, онда бих се и прикрпио.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201209/531195/bista.jpg
ја не' да дођем ако ћете да се дрогирате, пошто сам апсолутно против тога! а и мама ми не да :(
Đes Coa, pičko stara?
док ја дођем до цивилизације, ви организујете и кафану, и роштиљање, и дрогирање, све! брука шта све пропусти човек за 2-3 дана.
Pa gde si sad? Pobeg'o si od kuće? :/
Sad čitam ovu temu od prve strane, kol'ko je bilo do jaja prvi put lololo
ако бог да - никад!
poziva se stado oca Gavrentija na sluzbu prociscenja od greha koja ce se odrzati u subotu, 10_og novembra sa pocetkom u 20 casova.lokacija,kao i uvek,veliki park.u slucaju loseg vremena,lokacija ce biti promenjena,i sluzba ce se vrsiti u bokanovoj kafani(ona odmah ispod kasarne).prociscenje ce se obavljati alkoholom po izboru sledbenika. Mole se ovcice i ovnovi da potvrde svoj dolazak.
Ja dolazim ako mi ne pandrkne deda do tad. Javiću i Dželi.
javite se bludni i neverni sinovi i kceri i izbegnite vecno prokletstvo!
znaci niko ne dolazi...zakazao sam kao pastir.idem sam u kafanu da okajem grehe.
ја тек сад чујем за ово, јебига. нисам им'о појма.
ja kao sazvao jos pre nedelju dana,ali se niko nije javio da potvrdi.niko sem veverice,a ni on nije sigurno potvrdio.smatram skup otkazanim.aj pa tako :blagosilja:
jel bre,ocemo da se okupljamo?
Ја се не окупљам по кафанама до пред нову годину, јебага...
jebaga.sretnem dzelu,malog dzelu pre neki dan,pomenuso okupljanje,rekoh da vidim ima li ko ora.prosli put niko se nije javio.samo ti.a izgleda da ce i sad da bude tako.
ja svojima u banjaluci nudim da ih počastim i oni neće. možda sam gubavac, a možda i misle da imam sidu.
Ја сам иначе увек за окупљање, али сам сад у деликатној ситуацији јер се обистинило оно са претходне стране, тако да ми је веома жао што нећу моћи да присуствујем том свечарском тренутку ако га буде...
pretpostavio sam da je to veverko...:(
Zmaje,dodji kod nas,mi smo uvek za sikanije.dobro,bar veverko i ja.
ја бих, ал' сам финансијски тотално у ауту, много неких издатака, и не видим да ће се било шта ускоро променити.
мада ако баш буде фина организација, нека кафана са пар људи, онда бих се и прикрпио.