Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Пичке моје, сте расположени за неко окуп'ање измеђ нове године и петнајстог јанувара?
rifreš
umalo da ne vidim.sto se mene tice,moze.imamo i pojacanje vrv,Aleks Andros najavio dolazak za sledece okupljanje.
momci, racunjajte avgus'...
okupljanje vukajlijaša treba da stoji na početnoj strani da svi vidimo :)
modovi, uradite nešto po tom pitanju :)
Alooo kurve, kako su ovo orgije bez mene a? Nemo da se zajebavate!!!
to i ja pričam, ali me niki ne potkecuje, lolo
Turim vas na kurac, dobro da videste. Znam Gavro, reče to i meni.
Sale, ti, Govedarica, Coa i Džela bi bili obavešteni. lolo
Mile, računamo, možeš i ranije da navratiš ako budeš imo autobus. :DDD
znaci svi smo za.predlazem ovog puta neku kafanu umesto parka.mada,bice tesko odvojiti ninu od istog,lololo
Ma samo park, toplo je sad. lolo
opet će da spopada kučiće bre,lolololo
da ga jebem,kako 'oćete,ja sam uvek za.samo javite.
кафана, дабоме, под условом да иде неки ограничен број људи, типа нас 6. онда сам за.
Aj ispalimo ove dve žene, al opet će da nas ima više od šestoro.
daj bre,pa kako da ogranicimo?i ko uopste ima pravo da kaze: e ti dodji,a ti nemoj. glupo bre. a i kakve veze.imaju i kafane sa velikim stolovima :D odemo u zlatnik,recimo.
ма имаће нас курац, к'о и сваки пут кад се организујемо, ако се иде у кафану неће да буде више од пет људи којима одговара, смем да потпишем, тако да не причамо о ограничењу никаквом. :)
но, свеједно, исцимајте људе, ја зовем страју и... још неком сам обећао да ћу да јавим, а сад сам заборавио. сакили, да бре, и њу!
едит: а датум сте убили одличан, таман кад сам пренатрпан колоквијумима, боли вас паче. :Д
Хехе, срећа па Сале, Говедарица и ја немамо. лоло
Има још два мање популарна аутора, поред тебе Радмило (опааа!) који би можда дошли. Ал да сачекамо нову, да се пресаберемо кад можемо и где.
Kurcem u pičku! Samo da bude pre Božića, ili pak ove "tuđe" nove godine koju svi slave.
a moze i bas za tudju.sto se mene tice.samo dok smo u kafani...
I? Sta bi? Kad se okupljamo?
Mora da se preseče. Ae iznesite predloge, pa da se dogovorimo ko ljudi, ako smo Kragujevčani, nismo čačani.