❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Ту смо, живи смо, баш смо се синоћ Сале, говедарица и ја прописно опорављали од дочека.
    Како си ти прош'о?

2. http://www.youtube.com/watch?v=NeOvKBnvp7c
    evo malo da vidite sta ste propustili :)
    Smaku zinulo dupe za pare? pffffff :)

3. Па јес, што би им зинуло дупе за паре, кад су се и до сад опако намлатили. лоло
    Миле, ако не успемо да доведемо РАДЕТА ЛАЦКОВИЋА на окупљање, покушаћемо њих.
    Иначе, РАДЕ је рођак ОД девојке ОД Малог Салета, опааа!

ЕДИТ: Миле, смаковцима требале паре за дочек, зато су и правили двајездеветог концерАт! :Д

4. ма јок бре, чуо сам да касне да плате 3 месеца у геронтолошком у Вашаришту хехе
    А РЛ ако долази, нек удари овам на мене, шта је то за њега.
    Сале има девојку? Који лајфер, леба ти....

5. Сале има девојку? Који лајфер, леба ти....

Пичка, изд'о сајт.

6. Како си ти прош'о?

secam se kad je stig'o rostilj :D

7. Je li, a šta mislite da odemo tamo gde je nekad bio spy nest? Pivo je solidno, nisu preterano skupi, i onaj prostor dole može da se rezerviše, taman da stane nas 10-ak. I može da se desi da bude uživo bend i da nas prati Sting 'mesto Mileta Kitića lol.

8. Meni se svidja ideja, mesto je lepo i nisam bio sto godina. Nije da ja ne volim dupice od kafana, naprotiv, ali mislim da je ovo bolje.

9. Sad se zove Alegro ili Alektus. Tako nešto, nisam siguran.

10. Sad je Alektus, Alegro je bend. lolo
    Može, nije problem.

11. I može da se desi da bude uživo bend i da nas prati Sting 'mesto Mileta Kitića lol.

Može, nije problem.

http://www.vesti-online.com/data/images/2010-11-19/110708_svestenik--oruzje_f.jpg?ver=1290192409

12. Sale dadnuo kvalitetan predlog dok smo sinoć diskutovali o okupljanju, Fijaker stari, čini mi se.

13. U "Fijakeru" je ubica, gitara, armunika, bas i još jedna armunika, i sviraju četničke pesme!

14. Ja smatram da bi to moglo da odbije ove clanice iz Hrvatske sto su se najavile u ogromantnom broju...

15. sviraju četničke pesme!

mene mi se to ne dja.

16. Kakav si ti to moler?!

vrlo povoljan,lololo
    bre,ja sam za kafanu sa tomom,tozovcem,miroslavom itd,itd. Moze i alektus,nije frka,ali da sedim u kafani i da slusam cetnicke pesme,ne biva bata Mane. Ne vidim to kao dobar provod.

17. Ја не могу да дођем, да кажем на време.

18. Au, okupljanje bez žeMskih, dakle moći ćemo da razgovaramo o svim temama. :D
    Pa nije stalno ta muzika Gavro, imamo fore do Božića da se dogovorimo, da rezervišemo na vreme, petak je to...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.