❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Опомените ме сутра да погледам ко је још из Краујевца, па да позовем...

opomenut si!

2. Prc, pozvao sam sinoć. :D
    U svakom slučaju, za'valjujem Gabrentije!

3. Poslednja aktivnost pre 2 god, nin@ ima temperaturu.

4. Ево одма' ћу да је зовем и то на фиксни.

5. Значи имаш нешто зајебаније од температуре?

6. Stvar je ozbiljna, gospodo.

nina nasla palamarcinu po meri,lolololo

7. Хехе, без шешира двајеспет сантима и плус шешир к'о глава у младог зеца.

8. плус шешир к'о глава у младог зеца.

gratis,lolololo

9. Биће нас десет минимум, очекујем да ће да потврди још најмање пет људи, а и ако нас остане оволико, биће највеће окупљање до сад, ал јебига, нисмо се дуго окупљали, морамо сад мало чешће, да заживи ово, макар једном месечно.

10. Biće to najveće okupljanje, samo da se pre toga položi rimsko pravo!

11. biće ako preteknem ja do tad.nešto mi se javlja da će da bude zajebana situacija.

12. ajde bre jebli vas vise kolokvijumi, ispiti, skele, ljubavni problemi... i"te u Arenu, ispostujte grad! Veceras, pa verovatno vise nikad.... SMAK!

13. A pa rođače, nećemo tako.
    Ja da idem u beograd da na koncertu kragujevačke grupe ispoštujem Kragujevac koji oni neće da ispoštuju, nego im zinulo dupe za pare pa prave u areni, neće da može!!!12

14. I bre Mile, SMAK možemo da slušamo kad oćeš, na svaka 2-3 meseca prave koncert u Kg-u.

15. A pa rođače, nećemo tako.
    Ja da idem u beograd da na koncertu kragujevačke grupe ispoštujem Kragujevac koji oni neće da ispoštuju, nego im zinulo dupe za pare pa prave u areni, neće da može!!!12

apsolutno se slazem.

16. Ако примате госта из Ниша могао бих да налетим ако остане кинта од НГ :)

17. Ti si odrastao od 95 do 99, ti možeš :)

18. Šomi, ja sam tamo lepo reko, pošto sam ja organizator ovoga skuuupa, da su svi dobrodošli.
    Jebote, ladno će bude samo jedno žensko. lololo

19. Sta je ovo,niko nije preziveo novu?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.