❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Banovana je na dva sata!

(mora dide na kafu sa Energijom)

2. kakve su ovo prozivke bre?nemoj da kunem!

3. Ja mislim da promocija nije bila adekvatna. Trebalo je napisati:

-SPEKTAKL-

-VUKAJLIJA SPECIJAL DABL FICR-

-KRAGOUJEVATS-

-MISS NUDE VUKAJLIJA, and ULTIMATE FIGHT NIGHT-

Kragujevac Plaza, besplatan parking, karte u jednom stanu u Erdogliji, stavite pepito maramu oko vrata i setajte ispred Ipsilona neko ce vas vec kontaktirati. Cena karte balkon 2000 din, sto za sestoro uz ring 20000 din. Otvoren sank, i svedski sto normalno. Ucesnici ce biti izabrani na licu mesta. Najboljima nagrade. Smrt fasizmu.

4. jaooo kakve provokacije, kad dodjem, ima shator da podignemo na onoj livadi pored stadiona i da svira Srecko Krecar shurnjaes dana, vo na raznju ima da se okrece i Vendi da djipa po stolu dok je drpamo zassu, pa da im ispemujemo sve teme slikama i gifovima.
    cek, cek, samo polako, "ce dodje maca na vratanca, cu ve 'ebem u ustasca"
    http://www.youtube.com/watch?v=IJhA7UgGU3I:)

5. to mile,legendo desimirovca,cerovca i sumadije uopste!

6. Sto je najgore, oni misle da se zezamo... Ja doduse ipak moram da insistiram da i Betula bude prisutan...

7. sto se Gavra vukajlijaski kobejnovao?

8. Drugovi, saborci! Molim vas, da se ne predajemo ovim okupljanskim razlikama, te da podržimo sve one koji su došli i koji nisu došli, kao i sve one koji su se okupili i nisu se okupili. Vukajlija je jedno svetlo carstvo, i samo složni možemo biti jaki!
    Želim uspešno naredno okupljanje Šumadincima i svim ostalima!

NE DAMO KOSOVO!!1

9. kako si lukavo izostavio par koji sedi malo levlje i raskalasano shika borovnicu pffffffffffffffffff

10. Hehehe a Mile i one cigare na prvoj slici su moje...fenseraj lolololo

E ljudi, stvarno se samo zezam, bez neke zle namere, pa nemoj neko da se vređa i to...

11. E ljudi, stvarno se samo zezam, bez neke zle namere, pa nemoj neko da se vređa i to...

Da se potpišem i ja. Biće prilike, pa da se sretnemo. Ili vi kod nas ili mi kod vas. Red bi bio.

12. Na primer vi pripremite neki roštilj, eto nas u gostima. Možemo i fudbal da bacimo. Za Novi Sad već pravimo planove.

13. rece ovaj luxemburzanin lepo par strana ranije... dok mi stariji ne potegnemo oko roganizacije - nista :)
    pa eto, sto se mene tice, ove godine :)

14. Možemo neke vikend ture. Kod nas bi se našlo par kuća za spavanje, verujem i kod vas.

15. Odlično. Banjavamo mi. Organizovaćemo se. I potegnite vi matoriji. Bez starca nema udarca :)

16. Ja samo da kažem ovim mojima da planiraju sredinu februara, čim prođu ispiti, pa i ako bude 5 ljudi, zabole me.
    Elem, lako je Nati da organizuje kad ima ozbiljne ljude na okupljanju. lolo
    Šalim se, svaka čas' za organizaciju, voleo bih da sam i ja mog'o da navratim.

17. Šta bre ugovarate ovo ljudi, Vukajlija karavan? Kreće od Subotice pa redom?

18. Roki, to ti nije loša ideja, da bude nešto kao "Zikina sarenica karavan".

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.