❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Elem, lako je Nati da organizuje kad ima ozbiljne ljude na okupljanju.

Ono što ne znaš, je da ja zavrćem ruke na PVT onima koji prave gluposti.
    Znači, samo čvrsto!

2. Pa ti valjda treba da nas štitiš, bem mu miša!
    A jebiga, Gavrentije započeo seriju nesreća kad se slupao. lolo

3. I ja sam mislio da će malo prozivanja da ih trgne da se okupe :)

4. Pa ti valjda treba da nas štitiš, bem mu miša!

Od koga da vas štitim, u dupe li vas detinje...! Od vas samih, a?
    Pa ne mož' da se dogovorite da dođete od Aerodroma ili Erdoglije do centra ili gde već. Gde god da je nema više od pola sata peške, jbt.

Jeste, znam, svi ste bizniSeri pa vam je tajming stisnut i nikad nemate vremena jerbo ste puni obaveza, a ovde na sajtu blejite po celi dan...tad nemate obaveze, a?
    Mrzi vas bre dizađete iz kuće...

5. Мене не мрзи, ја сад нисам у могућности дизађем, не мог да дишем. А све добри људи, него смо се сјебали са даном, боље и ми за суботу да смо заказивали.

6. Ništa ja ću da vas organizujem. Pošto sada ide onaj bezdinarski period poslednji vikend u mesecu se nađite i to je to. Sada dogovorite i onda se lepo očiste obaveze do tad.

7. Jebo vas Verko...kad je bio Bora Petrović gradonačelnik da vi'š kakva je omladina bila! ;-))

8. Udaram plus na sve što je Kurd rek'o. Pičke jedne.
    Edit:
    Osim ovoga za Petrovića. Verko je gradonačelnik od kad znam za sebe lolo.

9. Ma taj Bora je bre pokojni od kad. Bio gradonačelnik kad sam ja išo u osnovnu....u drugoj polovini prošlog veka. ;-))

10. Џело, ти немаш право гласа, ти си секталика.
    Курдистане, Верко је градоначелник 16 година у последњих 20. :Д

11. Verko je postao Kragujevac, i Kragujevac je postao Verko. Neće ovaj da crkne još 2-3 mandata, i u kovčegu ima da bude gradonačelnik.

12. Прц, изменили закон, ово му последњи мандат. После ће да буде Зека лопов. :)

13. Је л' неко расположен да се организујемо неким колима и банемо овим Новосађанима на окупљање тамо кад организују? Јес' да су опаки, ал' има нас Крагујевчана да разбуцамо та говна, лоло.

14. E to baš htedoh da vam predložim što je radmilo napomenuo.

15. Zašto mrtva tema pederi?
    Edit:
    Samo kola da nađemo, Stefi ima da nas vozi tamo hteo to ili ne lololo

16. ocemo mi da se okupljamo skorije?

17. Ja u četvrtak umirem sa ispitima do aprila, tako da negde tamo od nedelje sam za!

18. Ja u četvrtak umirem sa ispitima do aprila, tako da negde tamo od nedelje sam za!

SKK?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.