❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Namerno zakazujete okupljanje u sred radne nedelje samo da vam niko ne bane...eeee, pa biću i ja na godišnjem jednom.

2. uzmi slobodan dan.reci sefu: gavra rek'o!

3. Hehehe, a koji? Sredu ili četvrtak? A možda i petak...

4. petak ti je ionako slobodan :)

5. Ovaj da, ali oni se sastaju sledeće nedelje plavušo :)

6. pa cetvrtak.u sredu posle posla krenes,za dva sata si ovde,proveselimo se,prenocis i u cetvrtak lepo kuci.ko gospodin covek

7. A neee, ja u goste dolazim isključivo na dva dana.

8. bruce,deder,kad si vec tu,turi u naziv teme i ''Gosti dobrodosli'' ili tako nesto.

9. nista,onda ostani do petka kad vec ne radis.a mosh i duze...

10. Hvala ljubEzni čoveče, evo prvom prilikom kada se budete okupljali u neku subotu :)

11. Pa to ti je dva dana, sreda i četvrtak. :D
    Opet došla Natnat da nam izbaksuzira okupljanje. :D
    Važi Gavro, isprozivaću i ove ostale.

I da, Nato, mi nemamo vezu u mod timu, banovaće nas ako otvorimo još jednu temu. :D

12. ti onda ostani do nedelje,pa da se okupimo opet u subotu.eto,taman,sreda okupljanje,cetvrtak smrkas,petak kafana,subota okupljanje.
    A ne mosh opet dizbaksuzira,sad nemam sta da slupam,lololo

13. Ništa ja nisam baksuzirala, čak sam vam poželela da ozdravite onomad, a javila sam se tek kad ste rekli da ste kilavi za okupljanje :-P
    A stvarno , otvorite novu temu...i mi tako. Ko će da kopa po starim postovima?

14. koji ce nam jos jedna?ovo nam je vise nego dovoljno.a i da znate gde mosh da ndjete slike da vidite kako se to radi,a ne ko vi.

15. Gavro, brate, oni izbacili četres slika. :D
    Šalim se Nato, al lakše ovako, ipak ćemo da se okupljamo češće kad se prolepša vreme, a nema nas nešto mnogo da za svako okupljanje otvaramo temu.

16. znam da jesu,video sam,svi bre nesto metiljavi,sam' sedu i nista ne radu. A mi cemo lepo da penjemo zemskije na sto a muzika ispod stola.da se zna red.

17. Ovaj da, ali oni se sastaju sledeće nedelje plavušo :)

Ovo je daleko najbolje spuštanje koje mi je upućeno otkad sam na sajtu :)

Da se ja pitam promenio bi datum okupljanja da bi Nata mogla doći - onda bi imali vezu za otvaranje nove teme :)

18. Brus, pazi, s obzirom na broj autora iz Kg-a, imamo više predstavnika u mod timu od Bg-a, NS-a, a o Nišu i da ne pričam, al džaba, nikakve protekcije nemamo. Jedino što vidimo od toga što je skoro 20% moderatora odavde je da jedan naš izađe na naslovnu u mesec dana. :D
    A čak ni oni neće da dođu na okupljanje. Izdali ste rodnu grudu, sram vas bilo!!'1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.