❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Pa bre imam sad u četvrtak ispit, pa sam u penziji do aprila što se ispita tiče. Loše sam se ODRAZIO jbg. Tako da sam, u načelu, za okupljanje. :D

2. idi bre,ja pomislio da sam odlepio.znaci moze.oke,ovako,sreda,dva brata?

3. aj razglasi ovima po PVT_u,kucam sa fona.oko 20h da se nadjemo tamo?

4. I ja sam sad sa fona, sutra čim se setim, javljam na fejsbucima i peveteovima, pa da se dogovorimo zajednički.

5. опа и тулум ће дође? гавро, прекидаш апстиненцију?

6. E moj Mile, Gavra nikad nije apstiniro od kafane, nije on taki čoek. :D
    Ma pusti Tuluma, zajebava pošten svet.

7. veverko, terajte ga dupise nesto, greota da mesa malter ceo vek :) l o l o

8. studiram ja Starac, vec godinama. Kafanske nauke. i dobro mi ide,mogu da ti kazem...:D

9. 'де у златник баш јебогапас. и 'де нађосте среду, па тад је лига шампиона боганејебо!
    ја не могу да се потврдим још, али се надам да ћу моћи.

10. e pa ovako: 4. trodimenzionalno okupljanje Vukajlijaša u Kragujevcu će se održati u sredu, 20. februara u kafani ''Zlatnik'' sa početkom u 20h. Ondulator da promeni prvi post.

a ti radmilo uvek nadjes neki izgovor.pedercino!lolololo

11. Је л' има у златнику ТВ? Оћемо да гледамо Лигу Шампињона!

12. ma jepte se bre! Pomeraj onda za cetvrtak ako osh.

13. Neću, zajebavam se, u četvrtak koncert Ace Lukasa. :D
    Javi mi koga si sve pozvao, da znam.

14. pa de nadjoste Zlatnik? lolo

15. bre veverice,otvori tamo temu mesta prebivalista vukajlijasa,svi koju su aktivni su dobili pozivnicu i dodaj na taj spisak alksandra007 i Mr.Testis,govedarica,mali sale. I to je to.

JA ZBOG TEBE SMRKASA DA PROPUSHTAM?!

Starac,kad ces bre vise ovamo? Treba da se prikljucis jedared.

16. Jao, kakva vam je tema, kao raskupusani polovni Radni zadaci :)))

17. evo su beogradjani,dosli ovde da se poubijaju k'o onomad na utakmici.
    Slobodno navratite ako ste u mugucnosti.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.