Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Које бре Врање Миле? Човек бре ишо у Мому Станојловића, то се рачуна. Изгледа да са Заставиним солитером није баш све у најбољем реду. :)
Џело, нећемо да долазимо у твоје наркоманско насеље!!1
ЦКМ, мош и ове на лето, није проблем. :)
ЕДИТ: Курде, не јеби але и не минирај нас, знаш да ћемо лако додустанемо. :Д
Ma ja samo pitao, meni najviše odgovara Zlatnik, u 7:50 mi se završava škola, a Zlatnik mi na 5 minuta od nje.
prolom u cumicu i jovanka su dve najjeftinije kafane u okolini. Ja sam predlozio zlatnik zabog muzike.pored dve navedene, mozda jedino mesto na kom ima uzivo muzika svaki dan.Veverice,rokija si ti zvao:)
P.S. Samo ti CHicha dodji,lako cemo za sve.
P.P.S. Skidajte ovo maskiranje iz naslova da sd ne pojavim tamo kao Haris Dzinovic!
кои бре ишо у Мому, нема шансе. па знао бих га, старији само пар година...
а што тролује за маскенбал?
Миле, ти, Курд, Мали Сале, Радмило Топола (некад александаркг) и ја, сви смо чопоративно Мому завршили. лоло
Гавро бре, онај Храбри краљ Џофри што се јавио и Роки Билбао, то бре исти човек. :Д
Не пада ми ни на крај памети, немам идеју...
jepte se bre vise sa tim duplacima, ne mogu da po'vatam ko je ko.
чекај, а торазулу, па он мора да је био у моми?
нисам знао то за курда, знам да је живео, дима неке везе са СКЦ-ом и да је Левчанин подријетлом :)
Роки обавезна да се позове, први месија Радета Лацковића!
Торазулу не знам де је ишо, знам да је ближе Дилетовој кафани од мене неких 200 метара (пу!). :Д
Роки долази, само са дуплог. лоло
vish bre Chicha da je pozvan. I da ajde da dodam,kad sam vec tu, da sam zaboravio da spomenem rokija,radmila i raleta.njemu ni pozivnicu ne poslah,gresna mi dusa...
чичино, не смуЉам у тебе, само немо да возиш то вече, леба ти :)
pa moram nekako da se dokotrljam do grada,al' ne brini kuci idem tek ujutru:)
Pozvao sam ja Raleta, tačno sam znao gde će Desimirovački moler da zakaže. :)
E, nisam pozvao Aleksandru, ali s obzirom da je '97. (doduše, tu je pogodna za Dželu) i da se obeznani od pola čaše piva, ne znam kol'ko je pametno da se vodi u kafanu.
Mile, odma da te predupredim, za to se ide u tvorza. :D
bice od tebe pravnik, DV :)
to i velim ja,dve mladjane sektalike u zadimljenoj kafani,rodi se ljubav,k'o zna,za nekih 6,7 godina mozda budemo pozvani na metal svadbu lolololo
jel kenjate da ce dima i muzika? lele, neste normalni bre.... hahaha
Hoj ahoj, ajd da vam ispricam razvojni put mog zivota u Kragujevcu...:)
Kad sam se rodio adresa mi je bila Mala Vaga (Steve Zarica povise fakofa), imam ja tu kucicu i danas i tako sam originalno sa MALE VAGE. Medjutim, matori su napravili kucu u Koricanima, ali ja nisam hteo da im se pridruzim odmah nego su me cuvali Baba i Deda u Koloniji i zavrsio sam Stanislav. Posle upisem Gimnaziju i dokopam se garsonjere u centru preko puta Gradskog Doma, i tak kada sam se ozenio sam dosao u Koricane da zivim, za stalno. Ja sam u Kragujevcu komsija sa svima negde...:) I normalno Drlupa , Gledicke Planine, i ostale vukojebine, Kraljevo isto racunam u svoj grad, ukljucujuci i sva sela na potezu Kraljevo-Kragujevac. U to ime, jedan Novica!:)
http://www.youtube.com/watch?v=7x_bOLsiPgI
I samo za komsija Vevericu!
http://www.youtube.com/watch?v=XsOm3hZoPoc
ej bre, jeste li se konačno dogovorili gde ćemo da bidnemo?
ako ste svi '95, '94 za koj moj ću ja tamo da kvarim prosek :)
Gugle, koji se ti god?
'81
ti si blize ovamo nama veteranima :) pa torazulu je kapiten, on je stariji od tebe.