❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. e, onda dobro, nisam najgori, odn najstariji :)

2. To komšija! Branko legenda Kragujevca i ništa manje okoline.
    Gugi, to samo Džela '95. posle njega najmlađi Sale, Govedarica i ja '91.
    A ne brini, dolazio je i MrTestis na okupljanje, on je malo stariji od tebe. Sad će da bude sprečen jbg. Ne znam koje je Dragišić godište, on je isto najavio mogući dolazak.

3. jel kenjate da ce dima i muzika?

pa kakva je to kafana bez muzike?
    Dosta bre vise sa tim godinama, svi cemo biti na istom nivou posle par tura:)

4. Ајде Курде врати нормалан назив теме, немој да си печалбар! лоло

5. Čiča Mile, pratim te iz OFF-a!!!

6. LickItGood
    wewewicaaaa :333

Њикииииит ањњњњ :3

7. сам' да нагласим, ја чекам неко кристалисање финансијске ситуације, требало би да се све среди, и онда долазим. дакле не зависи баш од мене, ал' рачунам да ћу свакако да испоштујем.

8. veverica će da se maskira u aleksandrakg lolo

9. Радмило Топола
    сам' да нагласим, ја чекам неко кристалисање финансијске ситуације, требало би да се све среди, и онда долазим. дакле не зависи баш од мене, ал' рачунам да ћу свакако да испоштујем.

Или у преводу, "Не знам да л' ће девојка да ме пусти" Хе хе

10. хехе, сафтај ми џамутку.

11. E drugari, ja sam radnim danima u Bg-u, jebiga. Aj' lepo se provedite. Bacite neki trač, naši smo. Xexe.

12. Ајде Курде врати нормалан назив теме, немој да си печалбар! лоло

Aman bre nisam ja, ne zajebavam se... Kako treba da glasi stvarno?

13. A htedoh da pitam kakav vam ovo maskembal pao na pamet :)

14. Ja i Veverica ćemo da se maskiramo u Cigane.

15. Aman bre nisam ja, ne zajebavam se... Kako treba da glasi stvarno?

Pa ti si tamo najstariji i najuticajniji, naredi da ne menjaju makar naziv ove naše teme. :D
    Pa pobriši ovo sa maskenbalom, turi "IV 3D okupljanje vukajlijaša u Kragujevcu - Sreda, 20. februar u 20h, kafana ''Zlatnik''".

16. E, imaš pivo za ovo! (Ovo pišem u zagradi da Natnat ne vidi: SVAKA TI DALA!)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.