❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Ja u sredu radim od kuce, dajte neki skajp ;)

lololo,nije ti losa ideja!

2. Не може! Ко те јебе кад нећеш да дођеш! лоло

3. a u sredu imam neku feštu preko dana, verovatno ću da budem pod gasom kad dođem o

evo i ja cu da krenem da se krstim od ujutru,da ti pravim drustvo.

4. kurde,menjaj fontana u kafana da baraba kucu ne obara!

5. Даклем, долазе:
    Отац Гаврентије
    Роки Билбао
    Мали_Сале_91_Кг
    Говедарица
    Торазулу
    Бата Гуги

Можда:
    Џела
    Радмило Топола (можда поведе и прецедника Страју)
    Драгишић
    СакилиКг
    Зијо91
    Алекс Андрос
    Милош88
    МрРалеЉ

Ако имаш још неког Гавро, речи дубачим ође.

6. cini mi se da je to to.ako je neko izostavljen nek se javi!

7. Ja možda neću imati para, tako da me prebaci na "možda" spisak.

8. kurde,menjaj fontana u kafana da baraba kucu ne obara!

Kupate se u kafani??

9. Ljudi, je l ćemo da otkrivamo svoje prave identitete ili ćemo ko u filmu Reservoir dogs?

10. dobro veče dobri ljudi :)
    i, oće li biti nekih žemskih, a

11. i, oće li biti nekih žemskih, a

Biće, Rada ciganka će dupadne da traži neki dinar živatideca.

12. jebala te u dupe... gde ti ona pade na pamet ?
    od mene može samo dobiti pogled koji ne govori mnogo, iks de

13. Kupate se u kafani??

naravno, dusa se od teskih misli i problema cisti alkoholom u kafani. Kupanje duse!

Ljudi, je l ćemo da otkrivamo svoje prave identitete ili ćemo ko u filmu Reservoir dogs?

na prvom okupljanju smo imali nesto kao sastanak anonimnih alkoholicara. Svi smo onako redom pricali ko smo sta smo itd.

i, oće li biti nekih žemskih, a

oce ako povedes :)

14. eee, možda povedem jednu, još se ne zna ništa

15. Ja samo da kazem da sam zavrsio danas sve kako treba i dolikuje i dokazao da sam ajkula, tako da dolazim jer sam u mogucnosti.

@Sakso
    Deca, igraonica, sokic? Cisto sumljam da bi moju Ceru sa 14 godina to zanimalo, a ni Sina od 12, e ovaj najmladji od 5 bi mozda i bio zainteresovan za igraonicu, a inace pije samo ljutu.

16. možda povedem jednu, još se ne zna ništa

jedna k'o nijedna....

17. Trilijan da dodje, jbg, Gavra treba da upozna devojku, konacno lololo

18. Гавра упозно Месалину, ал се нешто не сећа, био је бледуњав то вече, умал није умро. :Д

19. Trilijan da dodje, jbg, Gavra treba da upozna devojku, konacno lololo

red bi bio

20. Ja mislim da će MileBubreg i ja pre da se pojavimo na ovom okupljanju od 90% Vukajlijaša iz Kragujevca...
    Stvarno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.