Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
jel mozes da dovedes Mikija Gajica na okupljanje?
AU jebote, Coa, pozvao sam ja Sakili, al sam zaboravio da metnem ovde. Rekla da dolazi ako bude u mogućnosti. lolo
e to! i desa rakic ako mogadne, dupalim avijon, se spicim cas do ravnog gaja...
Sale treba za leto preki devojke da završi nastup Radeta Lackovića na okupljanju.
e taman! tad ce i roki bilboa da dodje 100% a verovatno i nas brat u radeizmu, dzoni auditore.
mile ignjatovic ce dispece 4 praseta i 3 jagnjeta. to se uveliko planira...
Mile, ako dovedemo Radeta, doći će i Kaizen bre!
Јесе мен учиноло или је неко "кафана" променио у "фонтана"?
kurde,aman!
Ја не могу да дођем, среда је.
neki ritual po sredi?
Kupa se možda samo subotom...
vidi kurda sto spusti trilijanu? trololo
Kakva bre zena savremena, ja sam Sumadinka! Kuca, muz, dete, pranje nogu u lavoru, sve redom, bez benificija! :) A i kakvo je to okupljanje sredom, nemoguce da ste svi studenti- srednjoskolci- obdanistanci- tatatirci, pa da mozete da se opijate sredom?!? :)
Merci, svako ko hoće da se okuplja, naći će vremena bez obzira na to koji je dan. Ne sme okupljanje zbog posla da ispašta.
Ima nas i koji ne pijemo...:) E, malopre mi bila Anabela, do prosle nedelje je pevala bas u tom Zlatniku tako da smo mogli i da imamo muzku custom, al dobro nema veze...
Šta koji kurac Merci? Kako sam pomešao Sakso i Merci? O.o
E jebiga komšo, da smo znali za pevaljku, išli bi ranije. :D
Takve propuste necu tolerisati :) Pa kog djavola ides u kafanu, ako ne da se opijas i da boemises? Khm... Onda lepo napravis dete, pa svi djuture u igraonicu na sokice!
Razvedi se i udaj se za mene.
Ja u sredu imam neku feštu preko dana, verovatno ću da budem pod gasom kad dođem ohohoho.
Ja u sredu radim od kuce, dajte neki skajp ;)