❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. To je bilo u osnovnoj, Gavro. Sad nemam ni dinar, apsolutno, ako me usere nešto dolazim.

2. znam bre,zajebavam.ja cu vrv da se zajmim,fond mi presusio odavno.

3. Ja se sjebao, potrošio sve pare od rođendana na keca, a još treba da skrpim nekako pare za Sarajevo za par meseci.

4. pa kad blejite u taj internet po celu noc. a da steotisli u omladinsku zadrugu, siguran sam da traze berace malina i visanja, gajbice da se nose, sto, sta hvali?
    al, jok, lakse da se siri dupe ispred kompjutera, pa da...

5. Jašta, nosimo gajbice i za par godina pravimo Verkolend posred Kragujevca!

6. па, тако се почиње, видим да си упућен, стога не бих више троловао. :)

7. Jebo Verkolend, bolje da razvijamo paravojne formacije za stvaranje nezavisne Šumadije. OD GAJBICA I BRANJA JABUKA DO REPUBLIKE ŠUMADIJE!

8. Radi se Mile,al' niko nista ne placa. Ja samo kad bih mogao da naplatim dugovanja,sve bi super bilo.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1462#post_2285480 <- Ako neko od vas zna neka odgovori i ovde, imam ih pun kurac starih, prodao bih par serija koje imam u više primeraka.

10. uf dzelinjo,pojma nemam.to bi valjalo prvo na procenu da se nosi kod nekog ko se razume u to,da se ne zajebes k'o onaj sto prodao neprocenljivu kolekciju bitlsa za 35 centi.

11. Najstarija serija je iz '45, koja je izdata u znak zahvalnosti Amerima za oslobađanje Poljske ili tako neki kurac, za nju sam ubeđen da vredi baš baš mnogo.

12. Dzelato, probaj ovde, a? http://filatelija.infobay.rs/
    ako zabodes milion evra na neku ultra zaebanu markicu, seti se, okreni turu Gavri, to je ko da sam ja popio :)

13. nzm brate, ne razumem se u tematiku.

14. Ako zabodem milion evra plaćam ti avionsku kartu da obrnemo turu pića u Zlatniku ma gde god živeo lol.

15. http://www.stampspoland.nl/images/postage/people/1975/2258_1.jpg
    Evo i ovu seriju imam u 2 primerka, za 200 godina Američke revolucije, izdata '75 godine.

16. Džela domaći izdajnik proameričko-ustaška kurva i vatikanski isprdak. :D

17. Dolazim i ja, imam čak 500 kinti lololo

18. Otac Gavrentije
    Ja samo kad bih mogao da naplatim dugovanja,sve bi super bilo.

то је највећи проблем мог потенцијалног недоласка. ал' верујем да долазим, снаћи ћу се ваљда за пљуге, неколико пива и превоз.

19. Јопет даклем, долазе:
    Прецедник Страја
    Отац Гаврентије
    Роки Билбао
    Мали_Сале_91_Кг
    Говедарица
    Торазулу
    Бата Гуги
    Џела
    МрРалеЉ
    Радмило Топола

Можда:
    Драгишић
    СакилиКг
    Зијо91
    Алекс Андрос
    Милош88

Ако имаш још неког Гавро, речи дубачим ође.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.