Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja idem sutra kod hale da se kurvam.
ne ja, bogumi. Mozda se shjetim sjutra.
поједе ми пост. писало:
ставите страју на списак људи који долазе, рече ми да хоће.
а ја ћу да видим да се прикрпим, бићу ту и ја, него су сад улетели неки други проблеми, ал' ко га јебе.
idi bre Coa koji si dramoser, nisamo ocekivao :)
sve ti bre nesto nije potaman... reci lepo, ne da mi devojka, razumecemo.
jel leba ti straja ne pije? vidim ja, fali ta neka nota u njegovom pisaniju lolo
Jebo mater, Mile najaktivniji ovde, a neće ni da poseti okupljanje. Imam osećaj da bi dovuk'o pola sajta da je u Kragujevcu lol.
ja kad dodjem ima da prisustvuje 6 od top10 autora, 4 od 10 modova i njihovi partneri/ke i vaskoliko autorstvo od Topole, Mladenovca, Arandjelovca, G. Milanovca, Cacka, Kraljeva, Krusevca, Rekovca, Jagodine, Svilajnca, Batocine, Race Kragujevacke i tako tim mestima koja gravitiraju ka centru Sumadije.
ima da razapnemo sator, odradimo izlozbu defki i postera, ima da sviraju Smak, Srecko Krecar i Gudaci Sv Djorda, dima za svakog ponesto. program ce trajati vise dana i zvace se "Nedelja Vukajlijasa u Kg-u" i bice to prva u nizu manifestacija koja preti da postane tradicionalna...
a dolazim uskoro :)))
samo sto ja, kad sam tamo, ne blejim ovolko za kompjuterom jbg...
Kao što je onaj balvan, zaboravio sam koji, pre par godina organizovao "vašar" na Hipodromu!
khm, pa ja sam to organizovao gore u Koloniji... u stvari Betula i ja.
lolololo
Ахахахахаха, вига Џела, не сме да се јави више. :Д
Sutra Deretić ima predavanja u 6h. Ćemo prvo na Deretića da se smejemo malo pa dalje lololollololo?
Ozbiljno? Ako jesi - jebi se. Nisam mogao da spavam od toga lolo.
jewdja se javio, opravdano izostaje ovog puta, ima trening.
Spremte se, spremte!
Spremni!
Ја сам ван Крагујевца и овај пут, на своју велику жалос. Ал оћу слике да видим!
uuuuu booooooooj krenite junaci sviiiiiiiiiiiiii
alo, drogirani si video pvt?
Jesam Gugi, jesam. Zaboravio sam, sad ću da ti pustim sms. :)
jebem te zaboravnog
имал' неки да путује са аеродрома вечерас?