❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Mesalina sad u znak izvinjenja dodabere po defku svim autorima koji su ispoštovali okupljanje! Daklem, Gavrentiju, Dželi, Malom Saletu, Radmilu Topoli, Bata Gugiju, MrRaleQ-u, Torazuluu i Roki Bilbaou. Meni ne mоra, već ćemo nekako da prebijemo to, he he.
    Praštajte ako sam nekoga zanemario, tj. izostaviJo i zaboraviJo.

2. bata gugi, pobedio lik, cista pozitiva i dobrota izbiVa iz njega!
    roki bilbao je isto carina, ali vidi se ta seta u ocima kad se seti nastupa RL-a, ja ga razumem.
    Gavra domacinski, Veverko pred kraj, vidim, Radmilo pozer, a Dzela je cuo da Slejer dolazi u Junu u Bg, sve kapiram.
    Rados pinkflojdovski, kako dolikuje, mali_sale papucarski, prema ocekivanjima, torazulu roditeljski, takodje prea ocekivanjima :)

niste pevaljku dizali na astal, znaci fini ste bili, dokle taj stra'?

3. lemajic, da dodjes na sledece okupljanje u Kg, budem i ja, OK?
    hteo sam da popricamo na temu radjanja dece u Srbiji u danasnje vreme, ozbiljna diskusija, vazi? :)

4. niste pevaljku dizali na astal, znaci fini ste bili, dokle taj stra'?

nije sve na slikama :D

5. vrlo sam zadovoljan sas pevaljku i nacin na koji drzi mikrofon, vidi se da zna radnju.

6. Torazulu je gospodin covek. Popio kafu i ono sok-pivo i ostavio 'iljadarku.

Gugi je fenomenalan lik. E, da mi je on predavao u skoli...

7. mile, ja bre ne mogu do zemuna da se iscimam, a kamoli do kg!

edit: a ti rale da pojedeš nešto, crno dete, tebi frka kad dune povetarac!

8. E, jedanput i ja da budem gospodin covek...:)

Super je bilo i drustvo i atmosfera, e sad ja ne pijem (a zato i jeste bilo to super, inace ja kad pijem zestoko nedajti Boze), Bata Gugi je motor cele zabave, a zao mi sto nismo slikali pevaca pljunuti Teli Savalas tj. Kodzak, a drugi isti Rajko Badzavle.

9. otisla si bez razloga pravooooooooooog....

10. E, Lemajo... Od cega da jedem? Sto sam popio par vinjaua na okupljanju, obrok manje danas.

Kad smo kod vinjaka, 'ladno mi konobar donosi vodu uz isti. Ljolj. Vredja i mene i kafanu kao instituciju.

11. E, Lemajo... Od cega da jedem? Sto sam popio par vinjaua na okupljanju, obrok manje danas.

Kad smo kod vinjaka, 'ladno mi konobar donosi vodu uz isti. Ljolj. Vredja i mene i kafanu kao instituciju.

12. Veverko pred kraj

Mile, objasni mi ovo, nije mi baš najjasnije. lolo
    Šta, bre, pred kraj? Pa ja sam jedini nastavio da pijem kad drugi više nisu "hteli". :D

13. @Rale, vidi se da mi nisu odabirali onu defku za gasenje rakije nedavno za badava :)
    @Veverko, ma dobro, izgleda da si kasno poceo ili si u dobroj formi pa ti terba malo vise da se opustis i padnes u sevdah, to sam mislio :)
    @lemajic, kakva je to pasivnost, kadar nevera, svadjacemo se :) znam ekipu odatle sa kojom ce ti biti milina da se iscimas do Kg, veruj :)

14. Vidi se. :) Odlicna je.
    A samo mene iz Kragujevacke ekipe ne bacaju u izlog, valjda zato sto sam Kraljevcanin. :P

Nego... Kad ces ti 'vamo?

15. ove godine, druga polovina... cuce se, kad sletim uz veliki tresak :)

16. vukajlijašice kragujevčanke treba da se stide! SRAM VAS BILO DEVOJKE!!!

+13131

Torazulu je gospodin covek. Popio kafu i ono sok-pivo i ostavio 'iljadarku.

+12314125345. Prava Radetovska škola!
    E, da. Sad sam mešao rakiju, pivo i bambus i nikad više. Bata Gugi i njegova lepša polovina su legende!!!

17. Ispravite me ako grešim, ali ovako po fotkama bih rekla da glavni štimung ekipi daje Gavra, sledi ga Roki, a Gugi sve to drži pod kontrolom :)
    Nema šta, veselo...samo svesni ste da vam fale žemskinje.

18. Gugi je otkrovenje za sve, odoh da ga predlozim zodabranu kad je onoliki ljkra!!!! Da se vidi da ni nasa okupljanja nisu bez nista!

19. baš je slatka ona mala s naočarima u zelenoj bluzici

on je sad moja Teodora, hahahaha

a zao mi sto nismo slikali pevaca pljunuti Teli Savalas tj. Kodzak, a drugi isti Rajko Badzavle.

+111 Torazulu je pravi dingospo, rispekt za ovog čoveka!!!
    ee, okupljanje je bilo fenomalno, Boga mi... imam utisak kao da sam vas sve znao i o svima mišljenje dobro u p.m.

Od cega da jedem? Sto sam popio par vinjaua na okupljanju, obrok manje danas.

ja ti lepo rekoh da ti dam pare za cigare a ti ništa... sledeći put te bijem pa ti vidi, opaaaaaaa

@Mile Bubreg
    Mile, kad se budemo upoznali će viš kaki sam, ajeaaaaa... i ja sam bio oduševljen sam sa sobom, hahahaha
    moramo uskoro opet da napravimo nešto sa sve žemske :)

20. Ispravite me ako grešim, ali ovako po fotkama bih rekla da glavni štimung ekipi daje Gavra, sledi ga Roki, a Gugi sve to drži pod kontrolom :)

ee, ako sam ja držao sve pod kontrolom, onda hahahaha... da mi nije bilo švalerke-žene-devojke-ili šta su sve ljudi pomislili, ja bih se popeo na sto sa sve pevaljkom i jednom dobrom ribom(sedela pozadi, levo dijagonalno)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.