❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. lii, racepio sam se, ti bre Mile si lud, tek malopre videh šta si napisao i uradio :)

2. Slučajno preturih čašu i prosuh vino kad sam skočio kad je jebeni Milan dao gol. Počeo sam ko majmun da skačem po kafani.

3. e bre Roki, i to kod torazulua, onako finog čo'eka ali tekma je tekma :)

4. Uplašio sam čoveka, otišao malo posle. Dobro nije u afektu izvadio utoku i roknuo me :)

5. hahaahh, a mog'o je nego je dingospo od čoveka :)
    ja sam hteo još da pijem ali sam morao da vozim, jebiga

6. Ja sam se odvalio, šteta što nisam bio u stanju da ostanem još. Ali kafanica je zakon, moraćemo uskoro da ponovimo.

7. ja ne znam ko je ko na slikama, samo tipsarevića prepoznajem.

8. Роки Билбао™

Ja sam se odvalio, šteta što nisam bio u stanju da ostanem još. Ali kafanica je zakon, moraćemo uskoro da ponovimo.

nisi se odvalio nego RASTURIO kao raletova piramida u svemiru ili tako nešto :)
    otac gavrentije je obećao skorije viđenje i parohiju... i verujem mu

ee, zmaju, gavrentije je napisao ko je kuj malo posle slika, linkovao bih ali ne znam kako se linkuju određeni postovi

9. Vidim bilo je veselo. Što mi nešto drago kad se iskupite, iako ne učestvujem. ;) Nego, da vas pitam nešto. IMA L' U TOM KRAGUJEVCU MRKVE??? Svi sa đozlama, sunce ti poljubim!

10. kopiraš samo tu gdje je naznačeno vrijeme objvae posta, dole desno u uglu, samo to kopiraš.

11. odakle si ti highlenderu?
    jebote, tek sam sad i ja provalio da je većina ćorava, hahahahaha
    moram da odem opet na kontrolu kad ovo nisam izvalio

12. Daleko sam ja. Preko Drine u tri lijepe... visoke planine. ;)

13. JESTEEEEE, fala zmaju sad sam naučio još nešto
    imaš plus od mene na sledećoj defki :)

14. ja ne pišem defke više lolo

15. Машала! Асте осветлали образ!

Сте попили по коју за оправдано одсутне?

16. hajlender je moj licni gost na sledecem kg okupljanju! toliko...

17. Ко год оће нек дође, има за све којима не недостаје воље, само да будем у Кг што се тога тиче...

18. hajlender je moj licni gost na sledecem kg okupljanju!

Nemoj, Mile, daleko je. Pošto imam insajderske informacije da ćeš dolaziti u moje krajeve, okupićemo se nas dvojica.

19. Сте попили по коју за оправдано одсутне?

Па за шта нас ти сматраш, Андросе? Смо људи ил нисмо? :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.