❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Па за шта нас ти сматраш, Андросе? Смо људи ил нисмо? :)

Е, ако Бог да, онда кад се једном ускладимо па се гледамо, у то име мора и пар тура да се обрне!

2. Мора следећи пут да метнемо нешто за викенд да буде. Што се мене тиче, може опет иста кафана.
    И да потврдим ова писанија горе, Торазулу Господин, ал некако од, Џела и Рале нису за кафану. Можда за њега и грешим, ова двојица су секталике, јебига. :)

3. А за де су секталике, него за пред позориште и у кафану? Нећеш ваљда на симпозијуме да их водиш? :)

4. Ја сам рек'о да ћу на окупљањима да их научим шта је квалитетна музика, Гаврентије синоћ обећо да припомогне. :)
    Јер к'о што кажу, нема боље сплаварке од бивше металке. :)))

5. Јес и то, ал само полако. Прво треба да прођу секталика фазу, па онда да признају себи да им се свиђа Харис, па Тома, па мирослав, и онда, кад им се свиди Сафет Исовић или Мирко Рондовић, знаш да су сви демони истерани :)

6. auh al aleks poznaje materiju, lebac ti! ne zaboravimo Stanisu Stosica i:
    https://www.youtube.com/watch?v=x2Dg-MfH4Q4

7. Убива Станиша, само ја имам неки брђански менталитет, па ми слабо леже ти фини и еманциповани, више волим ове брђане попут горе поменутих кад пусте оне глашчине што гасе свеће :) Ал Станиша вазда ваља за кавану!

8. Жаре и Гоци, Неђо са Мањаче...

9. veverko kad ne bi trolovo, nista...
    edit: od sad te zovem Cipiripi hahaha

10. Za Žareta i Gocija ne trolujem, kaže čovek da voli brđane. :D
    I bre Mile, taj nadimak su mi već isfurali, postao in dosadan. :)
    E, znam da si najavio drugu polovinu godine za dolazak, al kad ce to odprilike da bude, leto, jesen, pred novu godinu?

11. Ципи, крхко је знање, чекам да ми унија одобри датум ;) има доста фактора, али трудим се да ухватим крај лета и достанем до побожићу... ће видимо

12. Mile, hoćeš li biti u zemlji Srbiji u avgustu mesecu ljeta gospodnjeg 2013. da napravimo neko posavsko-krajiško-šumadijsko prelo intergalaktičkih razmera?

13. Ау Леми, па ми ћемо онда више пута да се окупљамо. :)
    Алексе, може то, допадам мелос.
    Луксе, то мора да се направи, Вукајлија вашар неки...

14. Ja sam sa već zdogovarao neko svemeđedsko okupljanje u Bijeljini, sa ovim mojim preldžijama, rado bi proširili i na vas Šumadince. ;-)
    Kad se mi obaskupimo, ima da karma odreaguje da bar 50 metalika i eldepeova negde na svetu umre, a stojedna devojka zanese po zdravo muško dete.

15. Ја сам синоћ причао са Торазулуом, каже морамо обавезно да дођемо код вас међеда кад буде окупљање. :)
    Кад ће да буде то ваше, зна ли се одокативно?

16. Pa, negde u avgustu, tako nešto: Remac, Sanšajn, Vidra, Devetar Cokulić, Glavni, Čampi nekrst lolo, ja, možda Magot i možda Džonovan, možda i ovi iz Doboja dođu, DžampingMaus i kompanija, ne znam da li su informisani...

17. Ууу, ако се поклопи све како треба, одавде би требало да стигне једно, а можда и два аута.

18. auuuuuuuuuu pa ovo se ne propusta, koji ste rasisti, ne zovete Bg :)
    ja dovodim brata hajlendera u povratku iz tazbine, svim silama cu se boriti da budem tamo u avgustu. hehe koji bi to cirkus bio, ja mislim da bi bilo mrtvijeh povr' ovoga sto veli brat Lujo :))))

19. racunajte i mene za putovanje ako do njega dodje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.