❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Vreme je da se okupimo opet.

2. možeeee, ali ovoga puta povedite i tetke lolo

3. Opet opijanje u parku kao prva 3!

4. ja tada nisam bio, tako da ne znam ali sam slušao o tome :)

ajd da sačekamo Mileta da dođe sa odmora, a?

5. ajd da sačekamo Mileta da dođe sa odmora, a?

а можемо и сад и тад.

6. Kad je beše rekao, avgust?
    Do tad imamo vremena za dva okupljanja, prva tri su bila u roku od 2 meseca, na svakih 15 dana.

7. ma može, slažem se

8. предлажем неку суботу. има људи из других градова који су хтели да дођу прошли пут,али нису могли јер је била среда. и обавезно звати све крагујевчане са предражињовог списка.

9. Neka se jave ovi pederi sa pravnog što pre!

10. договорите ви детаље,ја одох да спавам. Живели!

11. Pošto je Džela banovan (LOLOLOLOLOLOLO) ČUJTE I POČUJTE:
    Ljudi će se skupljamo ili da ga lijem u brooonzu?

12. не мере 'вако,мораш свима на ПВТ да пошаљеш да би видели.

13. ja vid'o, i mogu samo da gledam :(

14. кад беше долазиш?

15. ne zna se to jos. nacrt plana je u izradi.

16. Mozda. Ali kad Mile bude dolazio, onda sigurno.

17. ту је негде милебубац. биће у граду ускоро, како се прича. па, је ли време да се организујемо за неку кафанчину опет?

18. Миле стиже почетком новембра.

19. Ту! Може кад оћете.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.