U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Одлично. Сад само да уговоримо детаље.
Данас налетим на Торазулуа и одма' ми окупљање паде на памет. Че се организирамо ел јок?
јашта.
Видим да ће курац мој да се окупимо.
Ja sam za, moramo Mileta da ispostujemo bre ljudi nema zajebancije!
само да не буде овај викенд и понедељак сад, након тога све може. и не одговара ми субота следећа, имам неку славу, зајебано. наредни петак би био идеалан. одговара ли?
Ja ne mogu sledeći petak sam na Kopaoniku, ali bilo koji radni dan do petka posle osam može. Uostalom, aj se tempiramo prema Miletu dok je tu.
јебач би дош'о ако би било негде 22.-23. новембра, дакле за две недеље. нек' се изјасне редом људи, па ћемо да се уклопимо с већином.
Мени одговара кад год ви хоћете. Немам рибу, не радим,немам ни обавезе. Према томееее, шта да ти кажем? Договорите се па јавите.
ја бих да сачекамо милета, да испише кад њему одговара, те да се уклапамо са њим ко може, ко не може - јебига.
Ја не могу 16. 17. и 18. остало може.
22.-субота,23- недеља. Недељом чини ми се да не ради Златник,према томе,окупљамо се у суботу. Може?
ЕДИТ:курац, 22-петак, 23,субота. Значи може и један и други дан.
ЕДИТ 2: и Милету одговара.
што се мене тиче - одговара. питајте миленцета ваља ли 22., па да се уклапамо с осталима.
ШтосеменетичеМОЖЕ!
Значи договорено. Ондулатор, мењај име теме! Крагујевчани се поново купају у фонтани! Ко ће да шаље ПВТ-ове?
A drugi dan Arandjelovdana? Jes zajebano organizovati, a nisam verovo...
Aj 24. Nedelja, blag dan ;)
до курца...имам славу и рођендан...али ћу доћи.
ништа не ради недељом.
Јеб'о мајку... Јел има нека кафана која ради недељом? Али нека пристојна кафана?
Најбоље дваес трећег, тад ми највише одговара.