Fetiši kod vukajlijaša

1. ja nemam posebne fetiše :)
    -----
    piro, mnogo dima u tvojoj priči, ali, ali nigdje vatre :D

2. najpoganiji običaj za koji sam ja čuo ikad je kinesko deformisanje stopala, da ne objašnjavam evo link http://www.chinancient.com/three-inch-golden-lotus/

iz tog tradicionalnog mučenja devojčica i žena izašao je jedan od fetiša kineske nacije "jedenje zlatnog lotosa" pri čemu se ne misli na cveće ili na vegetarijansku kuhinju (kako sad zovu neko vege jelo) već na guranje tog deformisanog stopala u usta - zlatni lotos je žensko stopalo ne duže od 7,5 cm (tri inča)...

mamu im jebem kerojedu, oni su izmislili kulturu kur moj...

3. kinezi inače bolesni, i meni se život zgadio kada sam gledao neki dokumentarac prije 2-3 godine na tu temu.

4. p.s. nisam ja piro, ja sam kristina.
    :D
    piro ne bi pis'o 'vakve gluposti :DD

5. p.s. nisam ja piro, ja sam kristina.
    :D
    piro ne bi pis'o 'vakve gluposti :DD
    -----
    ništa ja ne znam, samo po onoj priči sam sada 100% siguran da si žensko :)

6. ^ to je taj boki13 fazon

7. meni te tigraste asociraju na jeftine djevojke, pa zato ne volim :D

8. najpoganiji običaj za koji sam ja čuo ikad je kinesko deformisanje stopala, da ne objašnjavam evo link http://www.chinancient.com/three-inch-golden-lotus/

iz tog tradicionalnog mučenja devojčica i žena izašao je jedan od fetiša kineske nacije "jedenje zlatnog lotosa" pri čemu se ne misli na cveće ili na vegetarijansku kuhinju (kako sad zovu neko vege jelo) već na guranje tog deformisanog stopala u usta - zlatni lotos je žensko stopalo ne duže od 7,5 cm (tri inča)...

Gledao sam ovo, bas je do jaja bolesno.

9. najpoganiji običaj za koji sam ja čuo ikad je kinesko deformisanje stopala, da ne objašnjavam evo link http://www.chinancient.com/three-inch-golden-lotus/

za svinjo i kravojede koji su izmislili plastične sise, usne i dupeta koje ušivaju u žene, kinezi su pojam kulture

10. Joj vama filozofima i sociolozima nije do seksa, samo serete.

11. za svinjo i kravojede koji su izmislili plastične sise, usne i dupeta koje ušivaju u žene, kinezi su pojam kulture

ne protivim se...

12. Zanimljivo je da većina rasa i naroda ima neki svoj način mučenja žena... ili načine da žene muče sebe svojevoljno, bilo je dovoljno da se jedna izdepilira pa sve da krenu da ta jedna ne bi bila u prednosti. Pa majku mu jel kurac tolko sladak?

Elem, ima po africi ono stavljanje prstenja na vrat od čega postane kao u žirafe, ili viktorijanski korset koji je vrlo bolan i u ekstremnim slučajevima zna da ispremešta unutrašnje organe kako ni tajson ne bi, i tako dalje.

13. meni je najgore one sakaćenje genitalija kod nekih muslimanskih plemena u africi, sudan i druge države, to mi je najgore, nije to fetiš, ali je neki njihov ideal ljepote,kao to za kineze i ta stopala njihova.

14. Није идеал лепоте, већ им одрезују клићу из неких других разлога.

15. jebote, ljudi, nevera...
    znate vi šta "kulturni relativizam" znači? o.0

16. hristina ko ti je ubio zorana decxko?

17. Zar stvarno takva sobarica postoji van filmova?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.